Fata de 13 ani, DISPARUTA | Politistii braileni sunt in alerta | ATI VAZUT-O pe Diana?

de WTA.ro

O fata de 13 ani a fost data in urmarire nationala si internationala, politistii apeland la sprijinul cetatenilor pentru gasirea acesteia.

Pe 10 februarie, la ora 16:00, o femeie de 38 de ani, din orasul Insuratei, a sesizat disparitia, din cursul aceleiasi zile, in jurul orei 10:00, a fiicei sale, Curte Diana-Florina, in varsta de 13 ani, care a plecat in mod voluntar de la domiciliu si nu s-a mai intors.

Semnalmente: inaltime 160 de cm, greutatea de aproximativ 45 de kg, constitutie atletica, ten alb, parul saten, lung, vopsit blond de la nivelul umerilor, ochii caprui.

Imbracaminte si incaltaminte: La plecarea de la domiciliu, minora era imbracata cu o bluza rosie, din material textil, pantaloni negri, cu dungi laterale, tip vipusca, de culoare crem; purta pantofi negri, cu sireturi.

Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care se afla minora sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta gratuit 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

Cele mai citite articole

Articolul Fata de 13 ani, DISPARUTA | Politistii braileni sunt in alerta | ATI VAZUT-O pe Diana? apare prima dată în stiri Braila – debraila.ro.

Cele mai citite articole