FC Viitorul, fără victorie în amicalele din Antalya

de WTA.ro

FC Viitorul, a doua oponentă a Universităţii Craiova în mini-returul Ligii I, nu a cunoscut niciun succes în amicalele susţinute în cadrul cantonamentului din Antalya. „Marinarii“ au întâlnit în schimb adversari de „calibru“.

Elevii lui Gică Hagi au trei înfrângeri, 0-1 cu Young Boys Berna (campioana Elveţiei şi liderul actual), 1-2 cu Olimpik Doneţk (locul 9 în Ucraina) şi 0-1 cu Partizan Belgrad (campioana Serbiei). Acest ultim eşec a fost înregistrat în această dimineaţă. Golul sârbilor a fost marcat de Jovic (’67). De menţionat că Viitorul a irosit o lovituă de la 11 metri în minutul 30, când penaltiul executat de Pitu a fost apărat de Stevanovic.

FC Viitorul: Căbuz – Grosu (’78 Țîru), Ghiță, Buta (’57, De Nooijer), Boboc – Ciobanu, Iacob, Bîrnoi (’57, Dussaut) – Ganea, Munteanu (’78, Iancu), Pitu.

Partizan Belgrad: N. Stevanovic – Lutovac, Smiljanic, Vujacic, Urosevic – Scekic, Pavlovic, Lakcevic – Ivanovic, Arambasic, F. Stevanovic. Au mai intrat: Popovic, Colic, Knezevic, Jovic, Brezancic. Antrenor: Savo Milosevic.

Cele mai citite articole

Înfrângerea cu Partizan vine după un egal înregistrat ieri seară, 0-0, cu Sturm Graz (locul 5 în Austria).

FC Viitorul mai are două amicale de jucat în Antalya

FC Viitorul mai are de susţinut două partide de verificare, ambele fiind programate vineri, 24 ianuarie. Una va avea loc de dimineaţă, cu Ballakani (locul 1 în Kosovo), cealaltă după amiază cu Jagiellonia (locul 9 în Polonia).

FC Viitorul încheie cantonamentul din Antalya sâmbătă, 25 ianuarie. Prima partidă oficială o are programată luni, 3 februarie, de la ora 20.00, în deplasare la Poli Iași. Cu Universitatea Craiova va juca în runda următoare, a 24-a, pe teren propriu.

Trebuie notat faptul că FC Viitorul s-a despărţit în această iarnă de Eric de Oliveira, plecat la FC Voluntari, şi de Lyes Houri, plecat la MOL Vidi.

La capitolul noutăţi îl putem trece doar pe Aurelian Chiţu. Acesta a revenit după o experienţă la formația sud-coreeană Daejeon Citizen.

Citeşte şi:

  • VIDEO / Mirko Pigliacelli: Iubesc Craiova, iubesc clubul ăsta şi vreau să rămân!
  • VIDEO / Florin Gardoş: Câteva ore am rămas blocat, nu ştiam ce să fac

Cele mai citite articole