Femeie din Padeș, găsită moartă în zăpadă

de WTA.ro

Femeie din Padeș, găsită moartă în zăpadă

Cele mai citite articole

O femeie de 69 de ani, din satul Motru Sec, al comunei Padeș, a avut parte de o moarte tragică, miercuri, după ce, marți, a plecat de la conacul ei pentru a merge la cumpărături.
Când s-a întors, după ce a parcurs aproape trei kilometri prin zăpadă, nu a mai putut înainta din cauza ninsorilor, aceasta fiind găsită îngropată în zăpadă. Primarul comunei Padeș a scris, pe pagina sa de Facebook, cum a decurs operațiunea de căutare a femeii.
,,Iarnă cu capricii dureroase! Pe 25 martie, în jurul orei 18.00 am fost anunțat de Barbu Romel, locuitor al satului Motru Sec, că, în dimineața zilei de marți, a plecat din sat, Aribașoiu Maria, spre conacul din Culmea Cernei si nu se știe dacă a ajuns la destinație. Femeia plecase cu o mașină de ocazie până la Buza Plaiului, iar de acolo a luat-o pe jos pe plaiul Cernei prin zăpadă fără niciun pic de pârtie, cu traista în spate și pe timp de ninsoare.
În urma anunțului telefonic am mobilizat câțiva voluntari, polițiștii locali, funcționari din cadrul primăriei Padeș și angajatul serviciului salvamont din Padeș, în total 10 persoane și am plecat în căutarea lui tanti Maria.
Am mers până la Buza plaiului cu mașinile, iar de acolo am luat-o la picior pe plaiul Cernei.
Zăpada măsura circa un metru, ninsese atât de mult, încât abia se mai cunoșteau urmele lui tanti Maria. Barbu Romel a observat un băț înfipt în zăpadă, iar lângă băț, tanti Maria se <<odihnea de veci>>.Am anunțat comandantul poliției Tismana care a luat măsuri urgente și au pornit în toiul nopții spre culmea Cernei.Dumnezeu să te ierte tanti Maria și să te odihnească în liniște și pace!”, a scris Antonie Serafim, pe rețeaua de socializare. Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru ucidere din culpă, în acest caz.
L.F.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa