Femeie TÂLHĂRITĂ de un tânăr de 22 de ani, în zona centrală a Aradului

de WTA.ro

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reținut un bărbat bănuit de tâlhărirea unei femei. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Potrivit IPJ, în dimineața zilei de 15 februarie, o femeie a fost deposedată de poșeta în care avea aproximativ 300 de lei și documente personale, în timp ce se deplasa pe strada Corneliu Coposu din municipiu. Cu această ocazie, femeia a fost împinsă, căzând la pământ.

„În urma investigațiilor efectuate a fost identificat bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, în persoana unui tânăr de 22 de ani, din Arad. Acesta ar fi urmărit victima din zona Pieței Drapelului până în zona Consiliului Județean, unde, profitând de faptul că nu era nimeni pe stradă, i-ar fi smuls poșeta de pe umăr, după care ar fi împins-o. După comiterea faptei, bărbatul ar fi fugit de la locul faptei, fiind depistat de polițiști la câteva ore după săvârșirea faptei. Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, fiind prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă”, arată IPJ Arad.

Cele mai citite articole

Magistraţii l-au arestat prevenitiv pe făptaş, pe o perioadă de 30 de zile.

Foto: Arhiva (rol ilustrativ)

The post Femeie TÂLHĂRITĂ de un tânăr de 22 de ani, în zona centrală a Aradului appeared first on NewsAr.ro.

Cele mai citite articole