Femeile PSD strâng rândurile la Gorj! Elvira Șarapatin a dat semnalul la OFSD

de WTA.ro

Președinta Organizației Femeilor Social Democrate Gorj, deputat Elvira Șarapatin, a adunat, ieri, la sediul PSD din Târgu-Jiu liderele de femei ale partidului din județ. Femeile au discutat, în acest cadru, despre poziția PSD după moțiunea de cenzură, despre organizarea filialelor din județ, dar și despre implicarea lor în campania pentru alegerile locale. Mihai Weber, președintele PSD Gorj, a participat, de asemenea, la ședința organizată cu puțin timp înainte de BPJ.

Cele mai citite articole

În cadrul întrunirii OFSD de joi, Weber a confirmat-o în funcția de președinte interimar al OFSD Motru pe Florina Nițoi, care trebuie să pregătească alegerile interne din organizație. Fosta președintă se află, de scurt timp, în concediu de creștere a copilului.
Elvira Șarapatin, președinta OFSD Gorj, a fost cea care a deschis discuțiile vorbindu-le celor prezente despre rolul lor în campania și precampania pentru locale, dar și despre implicarea continuă a femeilor în politică și perioada în care partidul este în Opoziție. În acest cadru s-a discutat deschis despre dorința PSD de a recâștiga primăriile de municipiu din Gorj, dar și stadiul candidaturilor pentru locale, Mihai Weber anunțând că 40% dintre organizații au structuri stabile și candidați pregătiți să intre în cursa electorală. În acest context s-a anunțat reîntoarcerea în PSD a primarului de Turceni, Cristina Cilibiu, dar și efortul liderilor organizației județene de a stabili candidați profesioniști pentru primăriile din județ.
A.STOICA

Cele mai citite articole