Fii în permanență la curent cu se întâmplă!

de WTA.ro

A spiona este fără doar și poate o activitate nu tocmai plăcută, însă absolut necesară în cazul în care la mijloc se află membrii familiei, banii sau afacerile. Ca oameni suntem imprevizibili, suntem supuși greșelilor și putem de multe ori să îi rănim cu voie sau fără de voie pe cei dragi nouă. În cazul în care bănuiești că se întâmplă ceva ciudat cu partenerul de viață, dar nu ai probe concludente pentru a-l demasca, poți apela la ajutorul unor microfoane spion. Acestea sunt încorporate în tot felul de produse uzuale astfel că devin practic inexistente pentru cei din jur.

Vrei să afli dacă soțul/iubitul te înșeală? Vrei să știi dacă angajații te fură? Nu ai încredere în menajeră și vrei să auzi absolut tot ce se întâmplă în casă în lipsa ta? Acum poți afla răspunsul la toate aceste întrebări simplu și rapid. Vei avea, în cel mai scurt timp, dovezile de care ai nevoie pentru a-ți continua liniștit/ă viață știind că, în sfârșit, ai aflat adevărul.

Detalii inedite despre microfoanele de tip spion

Aceste microfoane pot fi ușor mascate în interiorul unui bec, al unui întrerupător sau chiar într-un mouse. Posibilitățile sunt infinite motiv pentru care șansele de a fi deconspirat sunt inexistente. Aceste gadgeturi sunt 100% funcționale astfel că pot fi utilizate fără nicio problemă. Ele nu vor stârni deloc curiozitatea celor din jur și nici nu vor ridica semne de întrebare.

Cele mai citite articole

Nu lăsa grijile să pună stăpânire pe viața și pe gândurile tale. Alege să montezi un astfel de microfon în mașina iubitului/soțului pentru a-i asculta convorbirile și pentru a vedea dacă îți este sau nu fidel. Încărcătoarele auto sunt varianta ideală pentru plasarea unui microfon în interiorul unui autoturism, acestea fiind utilizate pentru încărcarea telefoanelor mobile sau a țigărilor electronice.

Pentru activarea microfonului, trebuie să inserezi o cartelă de telefon cu număr și astfel în momentul în care vrei să pornești microfonul, tot ce trebuie să faci este să suni pe numărul respectiv de telefon. Pornirea microfonului se va realiza fără niciun fel de zgomot care ar putea să îi dea de bănuit șoferului că este urmărit. Un alt mare avantaj al acestui tip de dispozitiv îl reprezintă posibilitatea de urmărire în timp real a mașinii. Cu ajutorul routerelor wifi din împrejurimi sau a antenelor GSM vei putea știi, în permanență, unde se află jumătatea ta. Vei putea verifica dacă te minte sau dacă este sincer, doar cu o simpla apăsare de buton.

Eficacitatea microfoanelor de tip spion

Aceste microfoane au o acuratețe extraordinar de mare pentru că reușesc să redea perfect sunetul înregistrat. În plus, majoritatea produselor sunt prevăzute și cu un card de memorie cu ajutorul căruia poți păstra diverse conversații pentru a le folosi ca probe. Autonomia este nelimitată în cazul produselor alimentate la prize sau poate varia între 3-5 ore în cazul produselor independente așa cum sunt pixurile sau brichetele. Mai mult decât atât, unele dintre acestea sunt dotate și cu funcția de senzor voce/mișcare ceea ce înseamnă că vei fi anunțat/ă în momentul în care este sesizată o activitate de orice fel, în felul acesta fiindu-ți ușurată muncă.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa