Filme distractive bazate pe jocuri video

de WTA.ro

Filme distractive bazate pe jocuri video

Cele mai bune filme bazate pe jocuri video oferă atât de multă varietate, încât există ceva pentru toată lumea, indiferent dacă ești un fan înrăit al jocurilor de groază sau un fan Nintendo, care are nevoie de ceva distractiv pentru o seară de film cu prietenii.

Datorită unei noi generații de regizori care au crescut jucând jocuri, zilele spin-off-urilor ieftine par să fie în urmă, în frunte fiind marile studiouri care investesc în schimb timp și bani pentru a oferi lumii adaptările de jocuri pe care le merită.

Lansat în sfârșit în 2022, după ani și ani și ani de întârzieri de producție și zvonuri, filmul Uncharted îl înfățișează pe Tom Holland în rolul lui Nathan Drake. Producția nu este perfectă, tocmai prin prezentarea nu atât de reprezentativă a personajului Chloe Frazier, dar există mult farmec și unele scene surprind atât de bine spiritul jocului, încât mâinile ți se vor întinde după controlerul PlayStation-ului, din pur instinct. Mark Wahlberg este un Sully acceptabil, dar farmecul și abilitatea de cascadorie atletică ale lui Holland – perfecționate cu puțin ajutor de rolul său din Omul Păianjen – poartă întregul film pe umerii săi impresionant sculptați, ca și cum s-ar fi născut pentru el. Fanii pot juca, de asemenea, jocul „Spot the weird Nolan North cameo”, care este un bonus pentru cei care vizionează filmul.

Detective Pikachu este un joc de detectivi mister, în care, ca jucător, poți rezolva diverse cazuri avându-l pe Pikachu ca partener. Îți pui pălăria de detectiv și treci la treabă. În momentul în care fanii acestui joc au aflat că, în 2019, Ryan Reynolds avea să fie vocea micuțului galben, ei au știut clar că filmele Detective Pikachu vor reprezenta cu mândrie marca Pokemon. A fost o situație asemănătoare cu cea în care Seth MacFarlane a fost distribuit ca voce și motion capture pentru ursulețul Ted, în filmul Ted, lansat în 2012. Doar că în această situație, filmul a apărut primul, urmat de versiuni ale diferitelor jocuri. Unul dintre ele este slotul Ted, integrat într-un casino online, alături de alte sloturi inspirate din filme, dar și la un loc cu jocuri de masă, precum ruleta și blackjack-ul. Slotul Ted are cinci role cu trei rânduri fiecare, astfel încât tot felul de simboluri party pot fi asortate împreună. Deoarece vorbim despre un joc cu 20 de linii, simbolurile care se potrivesc din mai multe linii câștigătoare sunt adăugate împreună pentru a totaliza câștigurile. Acest lucru asigură că fiecare rotire aduce jucătorul mai aproape de câștiguri mari și contribuie la o seară distractivă alături de Ted.

Cele mai citite articole

World of Warcraft era deja un joc bine copt pentru a fi preluat de Hollywood. Filmul realizat nu este doar una dintre cele mai performante adaptări de jocuri video din toate timpurile, ci alege să ofere lumii Warcraft un piedestal pe care să stea. În tărâmul oamenilor numiți Azeroth, a domnit pacea timp de mulți ani. Dar de la o zi la alta, marele rău coboară asupra lor sub forma unei rase înfricoșătoare: orcii înrădăcinați și-au abandonat patria Draenor pentru că este condamnată, iar acum caută un nou loc în care să se stabilească. Când aceștia deschid un portal care leagă ambele lumi, se declanșează un conflict amar pentru Azeroth, care provoacă multe victime de ambele părți. Pentru a preveni căderea lor, Anduin Lothar uman (Travis Fimmel) și orcul Durotan (Toby Kebbell) caută o alianță comună pentru popoarele lor.

Resident Evil este, poate, jocul cu cele mai multe filme (șase) și este greu să alegem unul singur pentru a-l alătura pe lista filmelor bazate pe jocuri. A treia parte – „Resident Evil: Extinction” – a venit cu propriile aspecte noi, care  meritau văzute în cel mai bun caz datorită Millei Jovovich în rolul principal. „Resident Evil: Welcome to Raccoon City” reîncepe seria de filme, ignorând toate cele anterioare și spunând o poveste proaspătă, care e parcă mulată pe jocurile video.

Assassin’s Creed a marcat momentul în care filmele bazate pe jocuri video au intrat în centrul atenției pentru prima dată. Această creație cinematografică a încercat să ofere o abordare convingătoare a luptei eterne dintre Creed și Ordinul Templierilor. Distribuția, care îi include pe Michael Fassbender, Marion Cotillard și Michael K. Williams, oferă filmului o adevărată legitimitate. Dacă ești unul dintre fanii jocului sau un cinefil, oferă-i neapărat o șansă.

>>>>> Foto

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa