Finala pentru play-off | Gaz Metan învinge Dinamo!

de WTA.ro

Nova Tv Medias

Gaz Metan a învins Dinamo, în finala pentru play-off.

Partida din ultima etapă a sezonului regulat a fost una decisivă pentru play-off. Viitorul Constanța, Astra Giurgiu și Gaz Metan s-au bătut pentru ultimele două locuri câștigătoare. Pentru o calificare sigură, Gazu avea nevoie de victorie, caz în care nu ar mai fi contat celelalte rezultate.

Tehnicianul Edi Iordănescu a început în formula: Răzvan Pleșca – Mihai Butean, Marius Constantin, Ionuț Larie, Mihai Velisar – Mickael Diakota, Lukas Droppa – Sergiu Ciocan, Dumitru Cardoso, Ioan Hora – Sergiu Buș.

Dinamo a început în formula: Ricardo Piscitelli, Mihai Popescu, Ante Puljic, Andrei Sin, Istvan Kilyen, Ioan Filip, Diego Fabbrini, Deian Sorescu, Andrei Mustafa și Daniel Popa.

MINUTUL 14 GOOL GAZ METAN: Dumitru Cardoso expediază o bombă de la 25 de metri lateral dreapta, mingea este deviată de Mihai Popescu și se oprește în plasa porții lui Piscitelli, rămas fără replică. VEZI GOLUL AICI!

MINUTUȘ 42 RATARE DINAMO: Popa, plecat din poziție regulamentară nu reușește, din 6 metri, să ajungă la o centrare din stânga. Nici Pleșca nu a intervenit astfel că mingea a ieșit în afara terenului. VEZI RATAREA AICI!

PAUZĂ: Gaz Metan – Dinamo 1:0

Cele mai citite articole

MINUTUL 64 RATARE MONUMENTALĂ GAZ METAN: Acțiune foarte bună Nasser Chamed pe stânga, șutul acestuia este respins în față de Piscitelli, până la Sergiu Buș care trimite în portar deși avea jumătate de poartă goală. VEZI RATAREA AICI!

FINAL: Gaz Metan – Dinamo 1:0 și Gazu este în Play-Off

Gaz Metan Mediaș reușește prima calificare în PlayOff-ul Ligii 1

ACTUALIZARE DECLARAȚII Ionuț Stelescu și Dusan Uhrin Jr.

Bucurie imensă în vestiarul Gazului după calificarea în play-off.

Articolul Finala pentru play-off | Gaz Metan învinge Dinamo! apare prima dată în Nova Tv Medias.

Cele mai citite articole