Florian Rus lansează piesa „Pe buzele tale“

de WTA.ro

Florian Rus lansează piesa „Pe buzele tale“

După succesul mega-hitului „Străzile din București“, care se află în continuare pe locul 1 în topurile radio și tv pentru a treia luna consecutiv, Florian lansează „Pe buzele tale“.

„Pe buzele tale“ este o declarație de dragoste modernă care prezintă „efectele“ pe care le are iubirea asupra artistului. Piesa este al doilea single de pe EP-ul „Străzile din București“, care este disponibil de astăzi pe toate serviciile de streaming. Pe lângă noul single și „Străzile din București“, Ep-ul mai conține piesele „Sportul preferat“, „Când vine noaptea“, dar și o colaborare surpriză care va fi lansată în prima parte a anului 2020.

Scrisă de Florian alături de echipa DeMoga, piesa „Pe buzele tale“ este însoțită de un videoclip realizat de Iulian Moga, care are în prim plan un cuplu de îndrăgostiți pentru care iubrea este singura necesitate în viață.

Cele mai citite articole

Florian este unul dintre cei mai în voga autori din industria muzicală, numele lui apărând în creditele celor mai importanți artiști din România: Andra, Alina Eremia, Nicole Cherry, Nicoleta Nuca, Mira, Delia, Adda, Shift, Dorian Popa, Liviu Teodorescu, Lidia Buble și Marius Moga. A debutat ca artist solo în urmă cu 2 ani cu piesa „Cât încă ne iubim“, urmată la scurt timp de „Cel mai lung drum“, însă cel mai mare succes l-a cunoscut odată cu lansarea piesei „Strazile din București“ alături de MIRA, care încă domină topurile radio și TV, ajungând în 24h de la lansare pe locul 1 în #trending.

Foto: Alex Chitu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa