Folositi faianta stracciatella in baia sau bucataria dvs.

de WTA.ro

Daca doriti sa cumparati placi ceramice pentru locuinta, sunt multe modele de gresie si faianta disponibile pe piata, perfecte pentru ornamentarea bucatariei (un exemplu excelent sunt chiar modelele de faianta stracciatella) , bai sau chiar si a holului. Exista factori specifici pentru a stii ce alegere este cea mai potrivita pentru nevoia dvs. Nu toate placile sunt create egale si diferentele pot determina daca placile dvs. ceramice vor rezista la utilizarea pe care o puneti sau  ajung sa se sparga usor.

O astfel de faianta din ceramica nu ar fi potrivita pentru anumite aplicatii. De exemplu, daca intentionati sa folositi faianta pentru un spatar, un blat sau altceva, veti avea nevoie de o faianta foarte rezistenta, care va rezista la curatarea frecventa.Placile de gresie sunt cele mai potrivite pentru acest tip de utilizare. Gresia este, in mod normal, trasa in jurul conului 6 (aproximativ 2200 grade F) si este foarte puternica si rezistenta.

Cele mai citite articole

Dar, la proiectul dvs., nu va opriti doar la informatia din ce fel de lut sunt facute placile. Glazurile variaza enorm si chiar asa-numitele glazuri „alimentare sigure” pot elimina substante chimice, se pot pata si chiar isi pot pierde culoarea. Multe placi fabricate sunt prost realizate si nu vor rezista la utilizarile de zi cu zi pentru care sunt comercializate. Desigur, exista si foarte multe placi fabricate excelent, asa ca trebuie sa va intrebati pentru a fi sigur. Cu toate acestea, aceste informatii pot fi sau nu disponibile pe internet, pentru un research amanuntit.

Este important si tipul de ornament al placilor ceramice. Pentru un blat simplu sau o blat din ceramica, placile trebuie sa fie plane. Pentru o spalare posterioara, placile pot avea relief redus, dar relieful mare va fi dificil de curatat si nu este recomandat in general, mai ales in bucatarie unde murdaria poate exista mereu.

Aveti grija, insa, cu zone care vor avea multa utilizare, cum ar fi in jurul unui semineu in care vor fi amplasate busteni sau vor fi folosite unelte pentru semineu. Placile si glazurile cu foc redus pot crapa sau cimenta mult mai usor decât gresia si faianta create la foc ridicat. De asemenea, daca este o zona care va necesita curatare frecventa, usurarea ridicata se poate dovedi suparatoare.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa