Fost prefect de Mureș, înscriere în Pro România!

de WTA.ro

Fost prefect de Mureș, înscriere în Pro România!

Echipa de comunicare a Partidului Pro România Mureș a anunțat joi, 23 ianuarie, pe pagina de Facebook a formațiunii politice, că social-democratul Alexandru Petru Frătean s-a înscris în Pro România.


”Domnul Alexandru Petru Frătean, a ales să se alăture echipei Pro România Mureș și să contribuie cu vasta sa experiență la dezvoltarea echipei! Totodată, având în vedere experiența dânsului – vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș, prefect, senator, președinte al comisiei de muncă din Senatul României, secretar de stat în cadrul a două guverne, Ordinul Steaua României în grad de ofițer ș.a., noul nostru coleg, Alexandru Petru Frătean, s-a oferit să se ocupe și de relația cu primarii și ceilalți aleși locali, precum și de formarea acestora în vederea servirii într-un mod cât mai eficient, al interesului public. Ne bucură faptul că echipa Pro România Mureș devine din ce în ce mai atractivă atât pentru tineri, cât și pentru cei mai experimentați! Acest lucru demonstrează ceea ce noi am spus cu fiecare ocazie și anume, la noi în echipă, toți oamenii de bine și dornici de implicare, își găsesc locul!”, se precizează pe pagina de Facebook a Pro România Mureș.

Cele mai citite articole

Alex TOTH

Post-ul Fost prefect de Mureș, înscriere în Pro România! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Cele mai citite articole