Fotbal: Minaur a castigat al doilea amical din intersezon

de WTA.ro

Al doilea meci amical din intersezon pentru CS Minaur Baia Mare s-a disputat tot pe terenul sintetic din comuna Iclod si cu acelasi adversar ca acum o saptamana, respectiv Gloria Bistrita. Daca in primul meci a fost 3-2 pentru Bistrita, de aceasta data baimarenii s-au impus cu 3-0 (1-0), golurile fiind marcate de Prunescu, C. Tututa si Bedea.

FC Gloria Bistrita – CS Minaur Baia Mare: 0-3 (0-1)

Bistrita: Albut – Mester, Patca, Hasnas, Milandru, Baldean, Nalati, Georgita, Suciu, Chirlejan, Curtuius. Au mai intrat: Racoti, Birtalan, Pop-Petrus, Sulici, Mihali, Runcan, Vararean

Minaur prima repriza: Gudea – Durus, Prunescu, David Simion, Pamfile, Coroian, Piper, Giurgiu, Al. Petrus (juniori), Hasmasan, Batin

Minaur repriza secunda: Dombradi – Lihet, Cordos (fundas central de la Turda, fost la “U” Cluj, sotul handbalistei Corina Biris Cordos), David Simion, Szekely, Vastag (fiul fostului mare pugilist Francisc Vastag), C. Petrus, Godin (juniori), A. Ster, Bedea, Lemac.

Cele mai citite articole

Au mai intrat in partea a doua: C. Tututa si Groza

Nu au fost folositi: Cr. Bud (racit), Osan (invoit), Danciu, Iuhasz si Ontel (accidentati), R. Lupu (antrenament de recuperare). Niciunul dintre strainii veniti in probe nu a fost retinutti in lotul echipei.

Pe 7 februarie, Minaur va intalni Unirea Dej (nu cunoastem deocamdata locatia). Echipa baimareana va pleca apoi in Ungaria pentru un stagiu de pregatire centralizata, in intervalul 10-19 februarie, stagiu in care sunt programate trei jocuri amicale.

Alte doua meciuri de pregatire sunt fixate pentru 22 februarie (cu FC Zalau) si pe 29 februarie (cu Progresul Somcuta Mare), terenul urmand sa fie stabilit in functie de vreme si de starea gazonului.

Prima etapa din returul campionatului seriei a 5-a din Liga a 3-a este programata pe 7 martie, data la care Minaur va juca acasa cu Sticla Ariesul Turda. In etapa a 17-a (a doua din retur), pe 14 martie, se va disputa derby-ul judetean, intre ACS Fotbal Comuna Recea si CS Minaur.

minaur.ro

The post Fotbal: Minaur a castigat al doilea amical din intersezon appeared first on ZiarMM.

Cele mai citite articole