Fotbal: Minaur castiga al doilea meci disputat in Ungaria

de WTA.ro

Sambata dupa-amiaza, CS Minaur Baia Mare a disputat un al doilea meci de pregatire in cantonamentul din Ungaria, adversara fiindu-i echipa maghiara din NBIII (Iocul 3), Sajobabony Vegyesz Sportegyesulet. Echipa pregatita de Dorin Toma s-a impus cu scorul de 6-0, golurile fiind marcate de Lemac (2), R. Lupu, Durus, Petrus si Piper.

Antrenorul gazdelor, Ferenc Vigh, a declarat dupa meci: “Echipa din Baia Mare a fost una mai buna decat noi. Au jucat cu o viteza diferita si cu un stil mult mai diferit si mai bun fata de noi. Noi am gresit foarte mult astazi”.

Cele mai citite articole

Dorin Toma: “Avem conditii bune de pregatire, iar eu ma bucur ca pot folosi jucatorii si ma pot edifica de forma in care se afla. Meciul de astazi nu ne-a pus prea multe probleme, am castigat lejer, dar nu rezultatele sunt importante in amicale. Miercuri, in ultima zi de cantonament, vom juca cu DVSC Debrecen. Ei au etapa acum in weekend, iar miercuri vor juca, dupa cum mi s-a spus, cu cei care au jucat putin sau deloc la prima garnitura si cu cei care evolueaza pentru echipa a doua.”

CS Minaur Baia Mare in jocul de azi: Gudea (Dombradi, Iuhasz) – Lihet, Cordos, Osan, Lupu, Giurgiu, Zasavatki, Ster, Bedea, Szekely, Lemac. Au mai jucat: Durus, Prunescu, David Simion, Pamfile, Piper, Coroian, Tututa, Petrus, Groza, Batin, Cr. Bud.

minaur.ro

The post Fotbal: Minaur castiga al doilea meci disputat in Ungaria appeared first on ZiarMM.

Cele mai citite articole