FOTO: Accident cu șase victime în Lunca Bradului! Elicopterul SMURD, solicitat să intervină!

de WTA.ro

Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Horea” al județului Mureș a anunțat sâmbătă, 29 februarie, în jurul orei 16.00, producerea unui accident rutier în localitatea Neagra (comuna Lunca Bradului), cu două autoturisme implicate.
”Au rezultat șase victime, trei adulți și trei copii, dintre care o victimă încarcerată. S-au deplasat pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda, Garda de Intervenție Toplița, două echipaje SMURD, elicopterul SMURD și un echipaj SAJ”, au transmis reprezentanții ISU ”Horea” al județului Mureș.

UPDATE:

”Unul dintre copii este de Cod Roșu, acesta a fost transportat la UPU Târgu-Mureș cu elicopterul SMURD, celelate victime au fost transportate la spital cu echipajele SMURD și SAJ. Circulația a fost reluată pe ambele sensuri”, a mai transmis Biroul de presă al ISU ”Horea” al județului Mureș.

Cele mai citite articole

(Redacția)

Post-ul FOTO: Accident cu șase victime în Lunca Bradului! Elicopterul SMURD, solicitat să intervină! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Cele mai citite articole