FOTO: Accident grav, pe DN 7. A fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare

de WTA.ro

FOTO: Accident grav, pe DN 7. A fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare

Accidentul a avut loc pe raza localității Căpruța din județul Arad. O mașină în care erau trei persoane a ajuns în șanțul de pe marginea drumului.

Două victime, și anume două femeie de aproximativ 40 de ani au rămas captive în mașină. Pompierii de la descarcerare au tăiat fiarele mașinii pentru a le putea scoate pe femei. Acestea au fost predate echipajelor medicale, sosite la fața locului.

ACC4 1 ACC2 1

Au intervenit trei echipaje a Secției de Pompieri Bârzava, Garda de intervenție nr.1 Bârzava, un echipaj descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD si un echipaj de stingere pentru protecția zonei de intervenție cu sprijinul unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, Stația Lipova. La sosirea echipqjelor de intervenție au găsit un autoturism în afara părții carosabile in care erau două victime, femei, încarcerare și un bărbat iesit din autoturism. Victimele încarcerare au fost extrase din mașină de către echipajul descarcerare, în viață, constiente si predate celor două echipaje medicale pentru a fi transportate la UPU Arad”, transmit reprezentanții ISU Arad.

Cele mai citite articole

Bărbatul a refuzat inițial transportul la unitatea medicală dar a revenit peste aproximativ 30 de minute acuzând diferite dureri si a solicitat să fie preluat de o ambulanță.

Polițștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

sursa: sursadevest

Post-ul FOTO: Accident grav, pe DN 7. A fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare apare prima dată în Hunedoara Libera.

Cele mai citite articole