(FOTO) AVANSEAZĂ lucrările la centura Bacăului! Muncitorii au ajuns și pe tronsonul care va intersecta DN 11 ONEȘTI – Bacău

de WTA.ro

Lucrările pe șantierul Variantei Ocolitoare a Bacăului continuă. Potrivit DRDP Iași, se lucrează concomitent pe două tronsoane: Letea Veche – Obiectul 1 (tronson în regim de autostradă), ce va face legătura cu DN 2 în zona Săucești, la ieșirea din Bacău spre Roman și Obiectul 3, pe tronsonul Nicolae Bălcescu – Sărata – Luizi Călugăra, care se va intersecta cu DN 11, după ieșirea din municipiul Bacău, spre Onești.

“Precizăm că, în această perioadă, se execută lucrări permise de temperaturile exterioare și ale stratului suport, precum montarea parapetului metalic de protecție, racorduri la utilități, amenajare șanțuri și rigole, îmbunătățirea terenului de fundare sau turnarea grinzilor pentru poduri, pe platforma proprie amenajată în șantier”, remarcă reprezentanții DRDP Iași.

Cele mai citite articole

Lucrările sunt executate de asocierea Spedition UMB SRL – Tehnostrade, în baza unui ordin de începere a lucrărilor semnat pe 8 martie 2019. Contractul prevede proiectarea și execuția a 30,8 km de drum național, din care 16,2 km în profil de autostradă.

Cele mai citite articole