FOTO | Brailean INCATUSAT si dus la sediul Politiei, dupa ce a facut scandal, desi n-avea adeverinta

de WTA.ro

Politistii Sectiei 4 Politie Rurala Ianca l-au incatusat, in dupa-amiaza zilei de luni, pe un tanar care se afla intr-o masina oprita in trafic, pe drumul national 22 (n.r. Braila-Ramnicu-Sarat), in afara localitatii Sutesti.

Individul de 26 de ani, originar din satul Mihail Kogalniceanu, a devenit recalcitrant atunci cand a aflat ca va fi amendat, intrucat nu avea declaratie pe propria raspundere. Daca soferul nu a scos o vorba, pasagerul a ignorat indicatiile oamenilor legii de a ramane in autoturism, lovind cu mana in geamul autospecialei si adresand injurii.

Cele mai citite articole

Tanarul a fost imobilizat si incatusat, fiind condus la sediul Politiei, unde a fost amendat cu 2000 de lei pentru nerespectarea masurii privind restrictionarea circulatiei si cu 1000 de lei pentru incalcarea prevederilor Legii 61/1991.

Si conducatorul auto, in varsta de 20 de ani, tot din Mihail Kogalniceanu, a fost sanctionat cu amenda de 2.000 de lei pentru ca nu detinea declaratie pe propria raspundere.

Articolul FOTO | Brailean INCATUSAT si dus la sediul Politiei, dupa ce a facut scandal, desi n-avea adeverinta apare prima dată în stiri Braila – debraila.ro.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa