FOTO. Cum s-a produs accidentul de la Cerașu

de WTA.ro

Un accident grav de circulație s-a produs duminică, 1 martie, la Cerașu. Două mașini au fost implicate în accident, iar una dintre ele s-a răsturnat în urma impactului, un bărbat fiind rănit grav.

“Din primele verificări, se pare că un bărbat în vârstă de 21 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe DJ 230, pe raza localității Drajna de Sus, ar fi efectuat manevra de depășire a două autoturisme, într-o curbă ușoară spre stânga. Din sens opus a venit un alt autovehicul, moment în care, la revenirea pe bandă, autoturismul a intrat în coliziune laterală cu a doua mașină depășită, care s-ar fi răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile.

Cele mai citite articole

În urma impactului, bărbatul de 21 de ani ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, lovindu-se de un copac de pe marginea drumului.

Acesta a fost transportat cu un elicopter SMURD la o unitate spitalicească din București, la prima vedere rănit grav. Din evenimentul rutier au mai rezultat trei victime, doi minori, de trei, respectiv cinci ani, din auto depășit și un pasager din autoturismul care a efectuat depășirea.”, transmit reprezentanții Poliției Prahova.

Post-ul FOTO. Cum s-a produs accidentul de la Cerașu apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

Cele mai citite articole