(FOTO) Doi taximetriști din ONEȘTI s-au pus ÎN SLUJBA cadrelor medicale de la spital, pe care le duc GRATIS între casă și serviciu

de WTA.ro

Ionuț Alin Stanciu (26 de ani, foto mare stânga), din comuna Gura Văii, și Răzvan Vrânceanu (28 de ani), din comuna Târgu Trotuș, au în comun trei lucruri: sunt tineri, lucrează ca taximetriști în Onești, iar în aceste momente dificile au decis să vină în ajutorul cadrelor medicale de la Spitalul Onești, oferindu-le curse gratuite între casă și serviciu.

În plină epidemie de coronavirus, Ionuț și Răzvan au lansat o inițiativă caritabilă pentru a sprijini cadrele medicale de la Spitalul Onești.

“După ce am luat această inițiativă, am fost primiți cu aplauze de colegii de la firmă. Nu ne interesează însă laudele, ci doar să fim de ajutor.

Cred că nimeni nu se aștepta să trecem prin astfel de momente, să iasă armata pe străzi, bătrânii și noi toți de altfel să avem toate restricțiile astea. Sperăm să treacă cât mai repede, eu personal sper ca până în luna mai să se termine tot acest calvar”, a spus Ionuț Alin Stanciu.

Decizia celor doi tineri a fost privită cu scepticism la început, dar cadrele medicale de la spitalul din Onești ar trebui să știe că într-adevăr cei doi tineri nu le iau niciun ban pe cursă, fiind de ajuns doar să prezinte legitimația de serviciu.

Cele mai citite articole

“Unei cliente pe care am luat-o de la spital și am dus-o la Filipești nu-i venea să creadă când i-am spus că toate cadrele medicale au cursa gratuită. Când am ajuns la destinație a insistat să plătească cursa, dar fiind cadru medical evident că nu i-am luat bani”, a adăugat tânărul taximetrist.

Cei doi șoferi s-au oferit voluntar să transporte cadrele medicale către serviciu și înapoi acasă și spun că orice altă inițiativă în acest sens din partea colegilor de breaslă este binevenită.

De altfel, este posibil să mai fie și alți taximetriști în Onești care să transporte gratuit cadrele medicale, între celelalte curse.

Cei doi pot fi solicitați la numerele de telefon 0745.753.067 sau 0723.909.895.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa