(FOTO) DOTĂRI pentru spitalele din Bacău, ONEȘTI, Moinești și Buhuși, pentru DSP, ISU și SAJ

de WTA.ro

Vineri, 27 martie, au intrat în folosința instituțiilor din județul Bacău care luptă în prima linie împotriva răspândirii noului tip de coronavirus noi echipamente de protecție.

Echipamentele sunt primite din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (ISU) și au fost repartizate Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Bacău, Direcției de Sănătate Publică a Județului (DSP) Bacău, Spitalului Județean de Urgență (SJU) Bacău, spitalelor din Onești, Moinești, Buhuși și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău.

În total au fost primite și repartizate: 400 de măști tip ffp3, 1600 măști ffp2 și 1580 combinezoane de protecție.

Cele mai citite articole

De asemenea, au fost primite și repartizate 100 de echipamente individuale de protecție. În folosința ISUJ Bacău au intrat 70 de astfel de seturi de echipamente individuale de protecție, de nivel mediu, ce sunt compuse din cască cu vizor, mănuși, ochelari și cizme.

Aceste echipamente vor fi folosite de cadrele ce vor asigura activitatea de transport specializat a persoanelor suspecte sau confirmate de a fi infectate cu noul tip de coronavirus. (text și foto: ISU Bacău)

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa