FOTO. Două corturi pentru triaj, instalate la Spitalul Județean Satu Mare

de WTA.ro

Măsuri preventive la Spitalul Județean Satu Mare. În actualul context epidemiologic, atât în curtea spitalului, cât și în fața Unității de Primire Urgențe au fost amenajate puncte de triaj.

Pregătiri serioase la Satu Mare pentru posibila criză COVID-19. Persoanele care vor intra pentru consultații sau internări vor fi nevoite să treacă întâi prin punctele de triaj instalate la Spitalul Județean. Este vorba despre o cameră intermediară, a declarat, pentru PortalSM, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Constantin Demian, unde oamenii vor fi consultați înainte de intrarea în unitatea spitalicească. De asemenea, într-unul dintre punctele de triaj există și au aparat röntgen.

Un cort a fost instalat pentru persoanele ce vor să intre în spital, iar unul pentru cei ce vor să se prezinte la Unitatea de Primire Urgențe. Aceste măsuri sunt strict preventive pentru protecția pacienților și a personalului medical, în actualul context epidemiologic.

De asemenea, astfel de corturi au fost instalate la Spitalul Vechi și la Spitalul de Boli Infecțioase din municipiu.

Cele mai citite articole

Acces interzis pentru vizitatori la Spitalul Județean Satu Mare

În conformitate cu decizia Ministerului Sănătății, în intervalul 08.03.2020 – 31.03.2020, se sistează vizitarea tuturor pacienților aflați internați în secțiile Spitalului Județean de Urgență Satu Mare (SJU).

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare roagă pe această cale pacienții și aparținătorii să manifeste înțelegere și să respecte această decizie luată pentru a preveni și proteja populația de îmbolnăvirea cu coronavirus.

 

Cele mai citite articole