FOTO. Două incidente demne de cascadorii râsului, la Tîrgu Mureș

de WTA.ro

FOTO. Două incidente demne de cascadorii râsului, la Tîrgu Mureș

Din păcate, Tîrgu Mureș, municipiu reședință de județ, se face iar remarcat doar în urma unor incidente demne de cascadorii râsului. Dacă referitor la indivizii din conducerea primăriei Tîrgu Mureș care pun zilnic viața a mii de mureșeni în real pericol, prin transportul în comun oferit în asociere cu Siletina, iată că regăsim și câte un “șofer” care încearcă să le țină isonul la prostie.

Pe scurt, că deja ne e și lehamite să mai dăm asemenea incidente, astăzi, în zona Diamant din cartierul Tudor, încă un autobuz aparținând Transport Local SA, condus de unul dintre cei mai incapabili administratori instalați de UDMR, Tatar Bela, în asociere cu pseudo compania de transport Siletina, condusă de familia vremelnicului fără rost, Claudiu Maior, s-a aprins în trafic. Știm, penibil, doar v-am mai spus asta de o sută de ori. Din păcate, de fiecare dată a fost vorba de un alt caz, respectiv alt autobuz, doar indivizii de la conducere sunt tot ăia.

Cele mai citite articole

Al doilea incident petrecut la Tîrgu Mureș este puțin mai haios, dar inexplicabil. Din imaginile publicate pe rețelele de socializare, devenite rapid virale, se poate observa cum un autoturism a ajuns într-o poziție cel puțin ciudată, chiar și în lipsa locurilor de parcare. Imaginile sunt mai mult decât evidente…

Foto: Precup Ilie‎ – INFO TRAFIC jud. MURES / Tibor Győri‎/Janos Bartha‎ – Esti din Targu Mures daca…

Cele mai citite articole