FOTO: Flori și zâmbete împărțite de polițiștii mureșeni

de WTA.ro

Ca în fiecare an, polițiștii rutieri din județul Mureș au participat, cu ocazia zilei de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, la o acțiune cu caracter preventiv, în trafic, în principalele localități din județ.

”De această dată, au fost vizate doamnele și domnișoarele aflate la volan, care au fost ,,trase pe dreapta” și ,,sancționate” cu flori. Oamenii legii au fost prezenţi pe raza municipiilor Târgu-Mureş, Sighişoara, Reghin şi Târnăveni, unde au oferit reprezentantelor sexului frumos, în loc de amenzi, doar flori, zâmbete şi recomandări preventive. Deşi unele dintre conducătoarele auto oprite în trafic de poliţişti s-au speriat, toate au rămas plăcut surprinse când li s-au oferit flori”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Totodată, poliţiştii mureşeni le-au transmis șoferițelor urări de sănătate, bucurii, fără evenimente rutiere şi o primăvară frumoasă.

”În municipiul Târgu-Mureș, la activități au participat și reprezentanți ai Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș și ai Asociației pentru Siguranță Rutieră”, se mai menționează în comunicat.

Potrivit aceleiași surse, vineri, 6 martie, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, împreună cu organizaţiile profesionale Corpul Naţional al Poliţiştilor  Mureş şi Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor Regiunea 1 Mureş, alături de organizațiile sindicale, ”au marcat semnificaţia zilei de 8 Martie, felicitând şi oferind flori tuturor doamnelor şi domnişoarelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.”

Cele mai citite articole

”Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor un călduros La Mulți Ani!”, au mai transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

 

Post-ul FOTO: Flori și zâmbete împărțite de polițiștii mureșeni apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Cele mai citite articole