FOTO Malurile Cibinului, inundate de gunoaie. Nu pot fi strânse, pentru că proprietarii terenurilor din jur sunt în carantină

de WTA.ro

Decesul soților Mihuțescu, în urma infecției cu noul coronavirus, și intrarea în carantină a rudelor lor de pe strada Grâului are efecte nebănuite și asupra mediului. Gunoaiele deversate pe malul Cibinului în ultimele luni nu pot fi ridicate, pentru că accesul se poate face doar traversând terenuri private, cu proprietari aflați în carantină, explică Primăria Sibiu.

IMG_20200410_182205

Un sibian ne-a transmis săptămâna trecută un set de fotografii cu maldărele de gunoaie care zac pe malul Cibinului, în zona cartierului Turnișor. ”Locuiesc pe strada Maramureșului și zilnic când merg la serviciu văd din drum gunoaiele de pe malul Cibinului. Ieri am zis să mă duc mai aproape și să le fotografiez. Credeți-mă că este horror, pur și simplu groapă de gunoi. Unde sunt rromi lângă apă, așa arată malul. Pozele sunt în vecinătatea străzilor Orzului și Grâului. Nu înțeleg cum justifică primăria”, a scris sibianul.

Cele mai citite articole

IMG_20200410_182210

Administrația locală anunță că se va curăța zona, însă după ce acele persoane ies din carantină. ”În zona respectivă se depozitează frecvent deșeuri. De aceea Poliția Locală și Serviciul Salubrizare au făcut regulat controale pentru a identifica cetățenii care depozitează ilegal deșeuri aici. Accesul în zona respectivă de mal se poate face doar prin curtea unor proprietăți private care, în prezent, sunt în carantină. În acest context, intervenția în vederea curățării a fost amânată până după ridicarea acestei măsuri”, a răspuns șef Serviciu Comunicare, Relații Externe și Marketing din cadrul Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

Post-ul FOTO Malurile Cibinului, inundate de gunoaie. Nu pot fi strânse, pentru că proprietarii terenurilor din jur sunt în carantină apare prima dată în Turnul Sfatului Online.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa