FOTO. O mureșeancă A MURIT înjunghiată în plină stradă!

de WTA.ro

Astăzi, jandarmii mureșeni au intervenit pentru salvarea unei femei înjunghiate pe stradă la Tîrgu Mureș și au imobilizat agresorul. Din păcate, conform unor informații pe surse, victima nu a supraviețuit agresiunii, murind la spital. Redăm integral comunicatul Gruparea de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș.

În cursul zilei de astăzi, 26.03.2020, trei jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș în timp ce se deplasau către locul de muncă au observat pe o stradă din județul Mureș, două persoane, un bărbat și o femeie care aveau un comportament violent iar unul dintre colegi a văzut că bărbatul avea asupra sa un cuțit la vedere.

Jandarmii s-au întors din drumul lor, moment în care bărbatul a înjunghiat femeia iar la strigătele colegilor acesta a fugit. Doi dintre colegi au alergat după agresor în timp ce un alt coleg a acordat primul ajutor femeii, aproape inconștiente și a sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a solicita ajutor medical.

Cele mai citite articole

Cei doi colegi au reușit să-l prindă pe individ după care au trecut la imobilizarea acestuia luându-i totodată și cuțitul pe care îl avea în posesie, observând faptul că era în stare de ebrietate.

În timp ce echipajul de salvare prelua cele două persoane, alți doi colegi care au ajuns la locul faptei, au aflat de la agresor că cele două persoane și-au lăsat copilul într-o mașină aproape de pădurea de lângă oraș. Jandarmii au pornit în căutarea autovehiculului pe care l-au descoperit pe o stradă laterală iar în mașină era un minor în vârstă de 5 ani, care plângea, fiind foarte speriat. Au intrat în dialog cu copilul pentru a-l liniști după care de pe telefonul acestuia au luat legătura cu un vecin pentru a avea cine să rămână cu minorul până la clarificarea situației. O dată cu vecinul a apărut și un echipaj de poliție care l-a preluat, se arată în comunicatul Gruparea de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș.

Update POLIȚIA: Tânără OMORÂTĂ pe stradă! Agresorul a încercat să se sinucidă

MS / Foto: colaj

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa