(FOTO) Patru bărbați, prinși când FURAU stâlpi de iluminat, în ONEȘTI

de WTA.ro

În urma acţiunilor specifice de patrulare de la sfârşitul săptămânii care a trecut, echipajele de jandarmerie  din cadrul unităţii au identificat şi adoptat măsurile legale specifice împotriva unor persoane care au săvârşit anumite fapte penale.

Cele mai citite articole

În ziua de 11 aprilie a.c., în jurul orei 10.00, patru bărbați a fost depistați în timp ce tăiau și sustrăgeau stâlpi de iluminat de pe domeniul public de pe strada Industriilor din municipiul Onești.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei patru bărbați au tăiat cu un aparat de sudură doi stâlpi de iluminat public de aproximativ 8 și respectiv 8,5 metri liniari și nouă cupoane țeavă metalică cu lungimea de 0.8 metri și diametru de 110 cm fiecare.
În cauză jandarmii au întocmit pe numele făptuitorilor actele de constatare sub aspectul încălcării prevederilor art. 253 C.P. (Distrugerea) și art 228 C.P (Furt).
În ambele cazuri dosarele cu actele de constatare şi persoanele în cauză au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor şi aplicării măsurilor legale. (sursa: IJJ Bacău)

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa