FOTO| Ploieștiul, îngropat sub gunoaie. Cetățenii iau atitudine

de WTA.ro

FOTO| Ploieștiul, îngropat sub gunoaie. Cetățenii iau atitudine

Autoritățile nu par capabile să găsească o soluție viabilă pentru munții de gunoaie care au îngropat Ploieștiul, de la periferie până în zonele centrale. Acest lucru i-a făcut pe mulți ploieșteni să ia atitudine pe platformele de socializare. Ba mai mult, în cazul în care problema gunoaielor din oraș nu va fi rezolvată, nu este exclus ca în cel mai scurt timp să fie demarate noi proteste în Ploiești pe această temă.

 

”Buna ziua! Aceste imagini sunt din zona 9 mai, in fata magazinelor Lidl si Altex. Magazinele au zis ca acest gazon apartine de primarie. Nu e curatat cu anii. Zilnic trec sute de oameni pe langa el. Am sesizat astazi primaria si au zis ca vor anunta Rosalul sa vina sa curete in urmatoarele zile. Va voi tine la curent daca se intreprinde ceva, daca nu, atunci voi apela la ajutorul grupului…”, a scris o ploieșteancă pe grupul de Facebook ”STOP poluării orașului Ploiești.

Cele mai citite articole

Iată imaginile:Post-ul FOTO| Ploieștiul, îngropat sub gunoaie. Cetățenii iau atitudine apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

Cele mai citite articole