(FOTO) Pompierii romașcani, solicitați pentru stingerea a două incendii

de WTA.ro

În această dimineață, în jurul orei 08:15, pompierii de la Detașamentul Roman au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din comuna Secuieni.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și stingerea incendiului. Incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei magazii din lemn de aproximativ 35 mp.

Au ars bunurile materiale aflate în interiorul magaziei (motocultor, motoare electrice, aproximativ 200 kg cereale și 500 kg de lemne de foc).

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind jarul sau scântei provenite de la o mașină agricolă. În sprijinul pompierilor romașcani au fost solicitați să intervină și voluntari de la SVSU Secuieni.

Cele mai citite articole

De asemenea, în jurul orei 10.18, prin apel la 112 pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în satul Cotu Vameș, comuna Horia.

Pompierii de la Detașamentul Roman au intervenit pentru localizarea și stingerea incendiului cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la generalizat la nivelul locuinței. Nu au fost victime. A ars casa pe o suprafață de aproximativ 50 mp și bunurile materiale din interiorul acesteia (inclusiv documentele de proprietate și identitate ale proprietarului în vârstă de 64 de ani). Pompierii romașcani au evitat propagarea incendiului la locuința invecinată.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa