FOTO: Razie de amploare la Târgu-Mureș!

de WTA.ro

Marți după-masa, efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureș, însoţiţi jandarmi şi poliţişti locali, cu sprijinul forţelor apărării naţionale desfășoară o acțiune pentru verificarea modului de respectare a reglementărilor legale instituite în această perioadă a stării de urgenţă.

”În cadrul acţiunii au fost constituite mai multe dispozitive de ordine și siguranță publică şi puncte de blocare, pentru aplicarea măsurilor stabilite prin ordonanţele militare adoptate în scopul de a limita răspândirea virusului Covid-19, dar şi pentru combaterea criminalităţii sub toate formele ei. Astfel, forțele de ordine acționează în sistem integrat, fiind prezenți în teren pentru prevenirea și combaterea criminalității și asigurării unui climat optim de siguranță publică”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Cele mai citite articole

(Redacția)

Post-ul FOTO: Razie de amploare la Târgu-Mureș! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa