FOTO S-a dat startul campaniei ”Curățenia de primăvară”, la Mediaș

de WTA.ro

În perioada 16.03.2020 – 17.04.2020, în Municipiul Mediaş se va derula campania „Curăţenia de primăvară”, aceasta constând în activităţi specifice serviciului de salubrizare, printre care şi cea de colectare a deşeurilor vegetale (de la gospodăriile la casă), colectarea acestora realizându-se săptămânal, conform calendarului de colectare.

De asemenea această campanie presupune ample activități de salubrizare a domeniului public constând în: îndepărtarea pământului/nisipului acumulat la bordură, măturat mecanizat, întreținerea manuală a părții carosabile/a trotuarelor/a zonelor verzi, colectarea deșeurilor abandonate pe domeniul public/privat al Mun. Mediaș, precum Hula Baznei, pârâul Ighiș, pârâul Moșnei, zona Greweln, zona Baia de Nisip, zona Tineretului, zona Luncii.

Pe această cale, rugăm insistent cetăţenii medieșeni, să respecte programul de colectare a deşeurilor vegetale aşa cum este el stabilit în calendarul ECO-SAL. În situaţia în care, nu mai deţineţi acest calendar, puteţi obţine informaţii pe site-ul Societăţii www.eco-sal.ro sau la nr. tel. 0374 075 464. Dacă din motive obiective nu vă puteţi încadra în programul de colectare, nu scoateţi deşeurile vegetale în faţa porţii, contactaţi Operatorul de salubritate pentru identificarea unor soluţii sau pentru reprogramarea colectării deşeurilor. Abandonarea la întâmplare a deşeurilor pe domeniul public reduce eficienţa acestei campanii conducând, în egală măsură, la îndepărtarea de scopul pentru care aceasta este organizată.

Campaniile „Curăţenia de primăvară” şi „Curăţenia de toamnă” sunt acţiuni pe care Administraţia Publică Locală au înţeles să le implementeze în scopuri bine definite, respectiv:

  • pentru o dezvoltare durabilă a serviciului de salubrizare;

  • responsabilitate față de cetățeni;

  • pentru protecţia mediului înconjurător;

  • pentru creşterea gradului de satisfacţie a populației.

Cele mai citite articole

Source

Cele mai citite articole