FOTO. Satu Mare are ,,primari de 6 stele”. Edilii, premiați de Asociația Comunelor din România

de WTA.ro

FOTO. Satu Mare are ,,primari de 6 stele”. Edilii, premiați de Asociația Comunelor din România

Satu Mare are ,,primari de 6 stele”. Mai mulți edili din județ au fost premiați în cadrul celei de-a XXIII-a sesiuni ordinare a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România.

Primarul comunei Racșa, Toma Betea, respectiv primarul comunei Dorolț, Mihai Găman, au primit titlul, trofeul și diploma de excelență ,,Primar de 6 stele”, în semn de apreciere pentru alegerea lor de șase ori în funcția de primar. Cei doi se numără printre cei mai longevivi primari din țară și din județul Satu Mare.

,,Azi la Bucureşti, la Adunarea generală a Asociației Comunelor din România, am primit titlul de ,,Primar de 6 stele”, ca răsplată pentru meritele importante in dezvoltarea comunei și apreciere pentru alegerea de 6 ori ca primar al comunei Dorolț. Mulțumesc și mergem înainte’’, a declarat Mihai Găman.

Cele mai citite articole

De asemenea, în cadrul aceluiași eveniment, au mai fost premiați alți doi primari din județ. Este vorba de primarul comunei Hodod, Balogh Francisc, care a primit diploma de excelență ,,Primar de 4 stele”, respectiv edilul din Tarna Mare, Mariana Sobius, care s-a ales cu diploma ,,Primar de 3 stele”.

 

Cele mai citite articole