FOTO. Studenții străini, intoxicați la Tîrgu Mureș, au crezut că au fost virusați!

de WTA.ro

FOTO. Studenții străini, intoxicați la Tîrgu Mureș, au crezut că au fost virusați!

A fost alertă pe o stradă din Tîrgu Mureş, din cauza unor scăpări de gaze. Doi studenţi care locuiau în chirie într-o casă comună, au sunat la 112, din cauza durerilor de cap insuportabile. Cei doi au fost transportaţi la spital, intoxicaţi cu monoxid de carbon. La faţa locului au sosit mai multe echipe de pompieri şi cei de la intervenţii distribuţie gaz, mai ales că în zonă sunt o grădiniţă şi două şcoli.

Două dintre vicitime au fost transportate la UPU pentru a primi îngrijiri medicale. Una dintre victime a refuzat transportul la spital. Colegii au rămas la faţa locului pentru a verifica dacă mai sunt scăpări de gaze.

Student din India: „Iniţial am crezut că ne-am intoxicat cu mancare sau am luat ceva virusuri, suntem norocoşi că am ajuns din timp şi că au descoperit că ne am intoxicat cu monoxid de carbon.”

Proprietarul clădirii a oprit imediat alimentarea cu gaze, iar la spital, medicii au constatat că studenţii erau intoxicaţi cu monoxid de carbon.

Cele mai citite articole

Antoanella, studentă Italia: „Am crezut că este vorba de meningită, dar nu suntem norocoşi că am ajuns din timp aici, am chemat ambulanţa pentru că m-am simţit mult mai rău decât el.”

Cei doi studenţi vor rămâne sub observaţia medicilor de la urgenţă.

Între timp, este anchetă în clădire: locuinţa închiriată de cei doi are centrală termică, însă cauza problemei nu a fost deocamdată depistată.

Sursa: protv.ro / Foto: captura video

Cele mai citite articole