(Foto) Ultima oră: Desfășurare de forțe pentru un bărbat care amenința că se sinucide

de WTA.ro

(Foto) Ultima oră: Desfășurare de forțe pentru un bărbat care amenința că se sinucide

Cuprins

Desfășurare de forțe în fața blocului UMPS din Bârlad. SMURD, Pompieri și Poliție s-au deplasat la fața locului din cauza unui bărbat care amenință că se sinucide.Ultima oră: Desfășurare de forțe pentru un bărbat care amenința că se sinucide
Apelul la 112 a fost dat de sora bărbatului care amenința că se sinucide.
Bărbatul în vârstă de 56 de ani, consumator de băuturi alcoolice amenința că se aruncă de la etajul 4. Până la sosirea celor de la SMURD bărbatul a fost liniștit de familie și mai apoi a fost transportat la spitalul bârlădean.
Se pare că acesta avea și câteva probleme de natură psihică,consumator de băuturi alcoolice și probabil, acesta a intrat în sevraj.
UPDATE : “ Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit în zona blocului UMPS din localitatea Bârlad, pentru o tentativă de suicid, un bărbat în vârstă de aproximativ 50ani amenințând că se aruncă în gol de la etajul IV al imobilului.
La fața locului au fost deplasate trei autospeciale de intervenție (autospeciala de stingere, autospeciala de lucru la înălțime și ambulanța tip B2 – EPA) și tot atâtea echipaje.
Apelul la numărul de urgență 112 a fost făcut de către sora bărbatului care amenința că se aruncă în gol.
La sosirea echipajelor la fața locului, persoana în cauză se liniștise oarecum, era intrată în casa, dar maifesta în continuare o stare de agitație.
Persoana în cauză a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal “Elena Beldiman” Bârlad pentru a primi îngrijiri medicale și pentru îndrumare spre o altă secție a spitalului ( dacă este cazul)” a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui
Cercetările în acest caz sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

Cristina Rădulescu

Cele mai citite articole

Articolul (Foto) Ultima oră: Desfășurare de forțe pentru un bărbat care amenința că se sinucide apare prima dată în JurnaldeBarlad.ro – Stiri din Barlad – Ziar Online.

Cele mai citite articole