FOTO Un tânăr și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs între Tulcea și Agighiol

de WTA.ro

FOTO Un tânăr și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs între Tulcea și Agighiol

Un tânăr a decedat în urma unui grav accident rutier produs în după amiaza zilei de 29 ianuarie, înregistrat între Tulcea și Agighiol, după ce o mașină a fost scăpată de sub control. Pasagera de pe locul dreapta față a fost și ea grav rănită.

În jurul orei 14.35, salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor medical victimelor unui accident rutier produs pe DJ 222 între localitățile Tulcea și Agighiol. La fața locului au fost trimise echipaje cu o autospecială cu apă și spumă, una de descarcerare grea și un SMURD, dar și ale poliției și Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, în după-amiaza zilei de 29 ianuarie, un bărbat de 25 de ani, din comuna Sarichioi, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DJ 222, între Tulcea și Agighiol, nu a adaptat viteza condițiilor de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a părăsit partea carosabila si s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului.

Cele mai citite articole

A fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru scoaterea dintre resturile contorsionate ale mașinii a celor două victime. Șoferul a fost găsit decedat, iar pasagera, în vârstă de 21 de ani, din comuna Sarichioi, județul Tulcea, rănită grav.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.Cele mai citite articole