FOTO -Vezi ordinul de numire- “Pleacă ai voștri,vin ai noștri”- un alt vasluian numit secretar de stat .

de WTA.ro

FOTO -Vezi ordinul de numire- “Pleacă ai voștri,vin ai noștri”- un alt vasluian numit secretar de stat .

Știre în curs de actualizare

Preșefintele Organizației Municipale a PNL Vaslui, Tudor Polak, a fost numit secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale! Polak este membru PNL de mai mulți ani.

Cele mai citite articole

Declarație – Tudor Polak:

Începând de astăzi mă alătur echipei guvernamentale a Partidului Național Liberal în calitate de Secretar de Stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale. Este o provocare pentru mine în plan profesional deoarece Ministerul Muncii și Protecției Sociale prin instituțiile pe care le are subordonate sau sub autoritate are un impact semnificativ asupra vieții fiecăruia dintre noi. Îmi propun ca la fiecare sfârșit de săptămână să mă întorc acasă, în municipiul Vaslui, pentru că sunt sigur că și locuitorii județului nostru vor avea nevoie de răspunsuri și rezolvări la diferitele probleme care derivă din activitatea Ministerului Muncii și Protecției Sociale. Trebuie să le mulțumesc pentru încredere Prim-minstrului Ludovic Orban, Ministrului Muncii și Protecției Sociale Violeta Alexandru, Președintelui Filialei Județene PNL Vaslui Nelu Tătaru și nu în ultimul rând colegilor mei din Organizația Municipală PNL Vaslui alături de care am reușit să formez o echipă care are cele mai bune rezultate pe plan politic din ultimii 30 de ani.

Articolul FOTO -Vezi ordinul de numire- “Pleacă ai voștri,vin ai noștri”- un alt vasluian numit secretar de stat . apare prima dată în JurnaldeBarlad.ro – Stiri din Barlad – Ziar Online.

Cele mai citite articole