(Foto-video) Mama tânărului infectat cu COVID-19 luată cu izoleta

de WTA.ro

(Foto-video) Mama tânărului infectat cu COVID-19 luată cu izoleta

Mama vasluianului infectat cu coronavirus, a fost luată cu izoleta, miercuri seară. Femeia a fost testată pentru infecția COVID -19, iar rezultatul a ieșit și la ea pozitiv.

 


Un echipaj medical a preluat-o pe femeie în urmă cu câteva minute și o va transporta la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.
Vă reamintim că rezultatele testelor pentru coronavirus, efectuate în cazul tânărului de 31 de ani din Vaslui, au ieșit pozitive. Ele au fost confirmate oficial de autorități.

Tânărul în vârstă de 31 de ani, întors din Marea Britanie pe data de 8 martie, a fost preluat pe 19 martie de un echipaj de la salvare, de la domiciliul său de pe strada Zimbrului din Vaslui.
Potrivit medicilor, bărbatul avea febră 38-39 de grade şi scuipa sânge. Pacientul a fost internat la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Vaslui și i s-au recoltata probe pentru a fi testat pentru coronavirus.
Starea bărbatului s-a agravat. El a fost adus în cursul zilei de luni la Spitalul de Urgență, la Secția Anestezie Terapie Intensivă. Medicii l-au transferat ulterior la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, acolo unde sunt tratați bolnavii de coronavirus din Moldova.

Cele mai citite articole

Cristina Rădulescu

Articolul (Foto-video) Mama tânărului infectat cu COVID-19 luată cu izoleta apare prima dată în JurnaldeBarlad.ro – Stiri din Barlad – Ziar Online.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa