(FOTO+VIDEO) Condiții EUROPENE la parcarea pentru tiruri din ONEȘTI, de la Oborul Săptămânal

de WTA.ro

Autoritățile oneștene au dat în folosință parcarea pentru tiruri amenajată lângă Oborul Săptămânal (pe DN 11, la ieșirea din oraș spre Bacău) și îi invită pe transportatori să-și gareze acolo mașinile de mare tonaj.

Chiar dacă nu este foarte încăpătoare (capacitatea este de 20-25 de tiruri), parcarea din Onești îndeplinește toate criteriile de siguranță și confort întâlnite în Uniunea Europeană.

Spațiul este dotat cu camere video de supraveghere, ce sunt monitorizate non-stop, astfel că se împiedică furtul de marfă sau de combustibil, problemă cu care șoferii de camioane se confruntă adesea, chiar și în afara țării.

Cele mai citite articole

În plus, parcarea de la Oborul Săptămânal este dotată cu toalete și dușuri, acestea fiind amenajate într-o fostă magazie.

Parcarea din Onești destinată șoferilor de camion nu este prevăzută și cu o stație de alimentare, cum sunt cele din străinătate, dar asta pentru că la numai câteva sute de metri există două astfel de stații (Mol și D&G).

Accesul către parcare este facil, direct din DN 11, iar pentru o mai bună orientare, la toate intrările în oraș au fost montate indicatoare care îi îndrumă pe șoferii de camion către parcare.

Cele mai citite articole