FRUMUSEȚE. Colecție specială de măști pregătită de creatoarea de modă Luminița Balazs!

de WTA.ro

Cunoscuta și apreciata creatoare de modă Luminița Balazs, proprietara Galeriei de Stil Luminița Balazs din Târgu-Mureș, a anunțat, joi seara, pe pagina sa de Facebook, că pregătește o colecție specială de măști de protecție.

Cel mai probabil, măștile de protecție din viitoarea colecție se vor asorta cu… lenjeria intimă, un indiciu în acest sens fiind chiar fotografia care însoțește anunțul făcut de creatoarea de modă.

Cele mai citite articole

”În curând o colecție de măști altfel… Așa cum îmi place mie. Haideți să facem din fiecare lucru o bucurie, cu stil… chiar și din purtatul măștilor”, a scris Luminița Balazs, pe care o felicităm pentru ideea sa deosebită.

Reamintim cititorilor că după începerea pandemiei de Covid-19, Luminița Balazs, al cărui renume a depășit și granițele României, a decis să treacă de la producția de rochii la cea de măști de protecție, făcând în acest sens numeroase donații către unități spitalicești din țară.

Alex TOTH

Post-ul FRUMUSEȚE. Colecție specială de măști pregătită de creatoarea de modă Luminița Balazs! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa