Galeti cu mop pentru o curatare mai usoara si fara efort

de WTA.ro

O regula de fier atunci cand cureti casa, este sa incepi intotdeauna de sus in jos. In primul rand, praful si murdaria sunt indepartate din corpurile de iluminat. Urmeaza rafturile, mesele, pervazurile si mobilierul mic. Acest lucru functioneaza cel mai bine cu o carpa umeda din microfibra. 

Pardoselile dure, gresia si scandurile din lemn sunt aspirate si apoi sunt spalate utilizand galeti cu mop. Este usor sa storci mopul in galeata cu scurgator. Mai mult decat atat, galeata are o gura de scurgere practica si astfel, iti va fi mai usor sa golesti galeata cu apa murdara. Daca scoti scurgatorul, galeata poate fi folosita si pentru alte lucrari de curatare. O poti gasi cu diferite volume, in diferite forme si culori. Sunt fabricate din plastic reciclat si sunt foarte rezistente.

Curata usor cu galeti cu mop

Curatarea este mai usor de facut cu galeti cu mop. Fie ca sunt galeti rotunde, fie ca sunt ovale sau patrate cu doua compartimente, galetile cu mop sunt cele mai eficiente si utilizate produse pentru curatarea podelelor. Mopurile sunt usoare, pot fi manevrate usor si sunt fixate pe manerul telescopic. 

Acest lucru economiseste mult spatiu atunci cand le depozitezi si totul devine ordonat la terminarea curateniei. Mopul este unul dintre ajutoarele practice in gospodarie atunci cand vine vorba de curatarea umeda a podelei. 

Galetile cu mop moderne sunt proiectate astfel incat mopul sa poata fi stors fara efort si fara a te apleca. Cu sistemele de curatare de la producatori cunoscuti, nu doar ca economisesti timp, ci si energie si poti face curatenie intr-un mod usor pentru spate. Mopul este practic o carpa de curatare care este atasata de un maner. Acest lucru iti permite sa cureti podelele fara a fi nevoie sa te apleci sau sa indoi genunchii.

Galeti cu mop – Tipuri de mop

Cele mai citite articole

Exista o serie de factori de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi galeti cu mop. Inainte de a cumpara ar trebui sa iei in considerare dimensiunea casei tale. Apartamentele mai mici pot fi curatate foarte bine cu mopul cu franjuri. 

Cu toate acestea, daca apartamentul sau casa este mai mare, mopul plat ar putea fi alegerea cea mai buna. Materialul mopului joaca un rol important in minutiozitatea actiunii tale de curatare. Majoritatea mopurilor sunt fabricate din microfibra, deoarece pot face fata bine si murdariei grosiere si grasimii.

Mopul in general joaca un rol major in mobilitate. De regula, majoritatea mopurilor au o articulatie pivotanta care iti permite sa cureti usor si flexibil peste tot. Datorita mecanismului rotativ, poti sterge sub dulapuri sau canapea, de exemplu, exact acolo unde ai avea dificultati sa ajungi cu un maner rigid. 

Ar trebui sa te asiguri ca mopul are un maner telescopic. Acest lucru iti ofera avantajul ca poi regla manerul la inaltimea ta, ceea ce inseamna ca poti evita problemele cu spatele. Utilizarea mopului este probabil intuitiva. 

Sistemele complete de galeti cu mop sunt relativ usor de operat si nu este necesar sa citesti instructiunile de utilizare. Umple galeata cu apa calda, adauga putin agent de curatare, apoi scufunda mopul in apa si stoarce cu ajutorul scurgatorului aflat pe suprafata galetii. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa