Gașca lui Marciuc Jr. lovește la Motru! Fiu de polițist, acuzat de vătămarea corporală a unui asistent de la ambulanță

de WTA.ro

Gașca lui Marciuc Jr. lovește la Motru! Fiu de polițist, acuzat de vătămarea corporală a unui asistent de la ambulanță

Fiul polițistului Gigi Petcu de la Poliția Motru, cu dosar penal
• Plângere la poliție și pentru Marciuc Jr., dar și pentru tinerii Tulbure și Puica
• Asistentul medical, lovit cu pumnii lângă barul lui Minciună
• Ochii învinețiți, buza și nasul spart, 16-18 zile de îngrijiri medicale
• Înainte de lovirea asistentului, un alt tânăr a intrat în pumnii odraslei polițistului
• Imagini cu agresiunea, la dosarul penal!
• A treia victimă a lui Sorin Petcu, transportat cu ambulanța la SJU Târgu-Jiu
• 20 de zile de îngrijiri pentru tânărul ajuns cu dinții sparți la unitatea medicală
• Plângerea familiei victimei cu nr.3, refuzată la Poliția Motru!
• Cei patru agresori, unul cu antecedente penale, în libertate
• IPJ Gorj confirmă existența uneia dintre plângeri și efectuarea cercetărilor pentru lovire sau alte violențe la adresa celor patru

Un grav incident s-a petrecut în seara de 23 ianuarie 2020, pe raza municipiului Motru. Un tânăr din localitate, aflat într-un bar, a fost scos din local de patru indivizi, unul fiind fiul sindicalistului Adrian Marciuc, inculpat într-un dosar de trafic de droguri și constituire de grup infracțional și condamnat recent pe fond la peste 6 ani și 4 luni de închisoare cu executare, iar altul fiul unui polițist de la Poliția Motru. După ce grupul de patru, din cunoscuta gașcă a lui Marciuc, l-ar fi lovit pe respectivul, l-ar fi scos din local și pe Vasile Vintilescu, de 53 de ani, asistent medical la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj, substația Motru. Fiul polițistului, Sorin Petcu, l-ar fi lovit pe asistent cu pumnii în zona feței, lucru înregistrat de camerele de luat vederi ale localului, imaginile fiind depuse la dosarul penal aflat în lucru la Poliția Motru, unde, surpriză, lucrează și tatăl agresorului principal. Ancheta bate însă pasul pe loc, timp în care, agresorii, aflați în libertate, ar fi făcut a treia victimă. Tânărul lovit, la finalul săptămânii trecute, a fost dus cu ambulanța la SJU Târgu-Jiu și îl indică drept făptaș tot pe odrasla polițistului Petcu.

Cele mai citite articole

La Motru, poliția nu vede și nu aude, mai ales când pe stradă umblă nestingheriți copiii unor VIP-uri locale, puși pe fapte mari. Mai exact, pe agresarea cetățenilor obișnuiți care, prin lipsă de reacție la șicanele lor, le intră în pumni.
Cam așa se creionează situația recentă de la Motru, unde gașca lui Robert Cristian Marciuc continuă să terorizeze orașul. Trei victime indică prezența lui Marciuc Junior, dar și a lui Sorin Petcu, fiu de polițist, în ultimele agresiuni din localitate.
Florin Manolache din Motru este primul tânăr care a intrat în pumnii lui Robert Marciuc, a lui Sorin Petcu, dar și a lui Andrei Tulbure și Andrei Puica, asta în seara de 23 ianuarie. Acesta se afla în barul lui Minciună din Motru, când a fost scos, brusc, din local de cei patru pentru a i se aplica o corecție.
Zece minute mai târziu a primit același ,,tratament” și asistentul de 53 de ani Vasile Vintilescu. Acesta povestește că ar fi încasat, la foc automat, trei pumni în față de la Sorin Petcu, fiul polițistului de la Poliția Motru.,,Erau toți patru, trei pumni i-am luat de la Petcu. Am făcut imediat plângere la Poliția Motru și l-am contactat și pe tatăl agresorului principal, a motivat că cel care m-a lovit nu e fiul său. Există însă imagini de la incident, depuse la dosarul penal. Ancheta trenează, iar agresorii mi-au venit la poartă și m-au amenințat să îmi retrag plângerea altfel au grijă și de fiul meu. Gașca lui Marciuc terorizează orașul, dar poliția stă cu mâinile în sân pentru că agresorii sunt copii de VIP-uri locale, unul e fiu de sindicalist, altul de polițist, și al treilea fratele unui jandarm”, a explicat, pentru Gorjeanul, Vasile Vintilescu, asistentul medical de la Ambulanța Motru.

A treia victimă, băgată direct în spital
Vintilescu susține că a treia victimă a lui Petcu și a găștii lui Marciuc a fost agresată, vineri spre sâmbătă dimineața, în Motru. Este vorba despre fiul unei salariate a spitalului din localitate, tânărul având dinții sparți, acesta fiind dus cu o ambulanță la SJU Târgu-Jiu și internat la ORL, având nevoie de o intervenție pe linie buco-facială. Personalul medical i-a indicat familiei să îl interneze pe tânăr la Spitalul Motru, dar unitatea medicală i-ar fi interzis acest lucru.
Familia s-a adresat cu o plângere Poliției Motru, dar i s-a indicat să o depună la IPJ Gorj, pe motiv că în instituție lucrează tatăl unuia dintre reclamați.IPJ Gorj, întrebat de Gorjeanul, despre existența primei plângeri penale, dar și despre reclamația la adresa fiului polițistului Petcu, a transmis, prin purtătorul de cuvânt, următoarele: ,,se efectuează cercetări într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru”.
ANAMARIA STOICA

Cele mai citite articole