Giurgiu: Niciun drum judeţean din Giurgiu nu este blocat sau închis

de WTA.ro

Giurgiu: Niciun drum judeţean din Giurgiu nu este blocat sau închis

Deși nu credeam că vom mai vedea zăpadă în Giurgiu anul acesta, iată că ninsorile au venit la început de februarie când ne așteptam mai puțin. Autoritățile din Giurgiu au acționat rapid și s-au descurcat excelent astfel că în județul Giurgiu niciun drum județean nu a fost blocat sau închis din pricina zăpezii.

„Niciun drum judeţean din Giurgiu nu este blocat sau închis, la această oră, deşi am fost sub Cod Portocaliu de ninsori şi vânt puternic, de ieri, de la ora 17.00.

Echipele şi utilajele Direcţiei Judeţene de Transport, Administrarea Drumurilor şi Control Trafic din subordinea Consiliului Judeţean Giurgiu au acţionat continuu pentru deszăpezire!

Cele mai citite articole

Vreau să le mulţumesc tuturor angajaţilor şi celor care i-au coordonat pentru eforturile depuse, pentru că nu au avut timp de odihnă şi pentru că, iată, datorită lor traficul este deschis, la această oră, pe toate drumurile judeţene.
Se circulă, însă, în condiţii de iarnă!” a precizat președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina.

The post Giurgiu: Niciun drum judeţean din Giurgiu nu este blocat sau închis appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.

Cele mai citite articole