Go Vita te învață cum să ai un ficat sănătos

de WTA.ro

Ficatul este cel mai mare organ din corpul uman contribuind activ la peste 500 de funcții distincte. Acest lucru înseamnă că o problemă hepatică poate conduce la dezechilibre majore în întregul organism. 

De aceea, chiar dacă este singurul organ capabil de regenerare este foarte important să avem grijă la stresul la care îl expunem și să facem toate demersurile necesare pentru a-l ajuta să funcționeze în parametri optimi. Comanda online suplimente pentru ficat de la Go Vita și accelerează-i regenerarea!

Primele semne care indică faptul că ficatul tău este suprasolicitat

Faptul că ficatul nu prezintă nervi face ca afecțiunile de care suferă să nu se manifeste prin durere. Totuși, există numeroase semne care indică o problemă la acest nivel și trebuie să le observi. Oboseala cronică, icterul, abdomenul și gleznele umflate, mâncărimi ale pielii, problemele digestive, greața sau lipsa apetitului pot fi câteva dintre semnalele pe care corpul tău ți le oferă pentru a-ți comunica faptul că trebuie să ai mai multă grijă de ficatul tău.

Dacă ignori aceste semne și lași ficatul să se descurce singur cu problemele care îl acaparează, în timp afecțiunile care se vor dezvolta vor fi greu de tratat. În consecință, vei întâmpina probleme cu metabolizarea hormonilor și eliminarea corectă a excesului, reglarea metabolismului, eliminarea toxinelor,  depozitarea vitaminelor și mineralelor, producerea unei varietăți de proteine și suc biliar etc.

Care sunt obiceiurile care afectează funcțiile ficatului?

Consumul de alcool este catalogată drept fiind principala problemă care determină bolile hepatice. În realitate, aceasta poate fi doar una dintre cauze, alături de un stil de viață dezorganizat, alimentație nesănătoasă, lipsa activității fizice și a odihnei corespunzătoare, fumat, stres și administrarea unor anumite medicamente, însă lista poate continua. Câteva modificări minore făcute pe fiecare dintre aceste planuri poate determina îmbunătățiri majore în ceea ce privește sănătatea ficatului. 

Alege suplimentele potrivite nevoilor tale

Cele mai citite articole

Există câteva substanțe nutritive de care ficatul are nevoie pentru a funcționa în mod optim. Vitaminele și mineralele esențiale nu trebuie să lipsească din dieta zilnică, ceea ce înseamnă că o alimentație echilibrată reprezintă baza pentru un ficat sănătos. Totodată, silimarina, colina sau extractul de anghinare susțin funcțiile de detoxifiere și regenerare, contribuind direct la lupta împotriva toxinelor și factorilor de risc. 

Silimarina 1000 mg Milk Thistle-90 capsule ajută la combaterea eficientă a efectelor negative produse de consumul de alcool în exces. Totodată, funcționează ca un puternic antioxidant, sporind regenerarea țesutului hepatic, scade nivelul de colesterol din organism, rezistența celulelor la insulină și susține funcția normală a ficatului.

LIV-A-NEW®Ficat sanatos-90 capsule este un complex format din multiple substanțe cu rol în favorizarea funcțiilor hepatice precum: Lapte de Armurariu, Trimetilglicină, N-acetilcisteină,  Acid alfa lipoic și Păpădie. 

Și ceaiurile pentru detoxifiere ajută la curățarea și îmbunătățirea funcțiilor din întreg organismul. Ceaiul BIO Detoxifiant cu Lemongrass, Păpădie și Lemn dulce este o soluție la care poți apela ori de câte ori vrei să dai o mână de ajutor ficatului tău.

Cumpără de pe go-vita.ro suplimente naturale pentru ficat

Go Vita este locul în care sănătatea ta primează. Aici vei găsi la prețuri excelente toate variantele de suplimente de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate, în așa fel încât să poți achiziționa tot ce ai nevoie indiferent de bugetul de care dispui. Formule testate și acreditate te așteaptă în varii forme și concentrații pentru a fi sigur că există cel puțin o soluție adaptată nevoilor tale. Cere părerea medicului tău, efectuează analize de rutină și descoperă care sunt suplimentele ideale pentru a remedia problema cu care te confrunți. 

Alege suplimentele Go Vita dacă îți dorești să contribui activ la sănătatea ficatului tău!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa