Greu de carantinat. Tulceanul amendat cu 10.000 de lei că a ieșit din izolare să se tundă, a încercat să fugă de două ori dintr-un centru de carantină și s-a ales cu dosar penal

de WTA.ro

Tulceanul care duminică, a fost amendat de jandarmi cu suma de 10.000 de lei pentru că a ieșit din izolare ca să se tundă, a fost introdus într-un centru de carantină. El a încercat să fugă de două ori dintr-un centru de carantină. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru faptele sale.

Inspectoratului de Județean de Jandarmi Tulcea a anunțat că în data de 12 aprilie, un bărbat care se afla într-un centru de carantină instituţionalizată, a încercat să fugă, însă a fost prins la scurt timp de oamenii legii.

În jurul orei 09:50, jandarmii tulceni, în urma verificării persoanelor aflate în izolare la domiciliu, au sancţionat contravenţional cu suma de 10.000 lei un bărbat care nu a fost găsit la domiciliu, acesta declarând ulterior faptul că a mers la frizer. De asemenea, ca măsură de sancțiune complementară, bărbatul a fost introdus într-un centru de carantină pentru o perioadă de 14 zile cu suportarea cheltuielilor din partea acestuia.

În jurul orei 16:24, bărbatul a fost surprins în timp ce ieşea din cameră pe acoperişul clădirii în care funcționează centrul de carantină. S-a luat decizia ca persoana în cauză să fie transferată în alt centru de carantină, astfel că în jurul orei 19:50, un echipaj al Poliţiei Rutiere s-a prezentat în vederea însoţirii unui echipaj I.S.U., care urma să execute transferul persoanei în cauză.

Cele mai citite articole

În timp ce erau desfășurate procedurile necesare pentru transfer, bărbatul a fost observat în timp ce sărea gardul centrului de carantină. Agenţii de poliţie au plecat imediat în urmărirea sa, bărbatul fiind imobilizat după aproximativ 150 de metri.Bărbatul a fost transferat într-un alt centru de carantină, însoţit de un echipaj al poliţiei rutiere şi de echipa de intervenţie a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea.

Jandarmii i-au întocmit persoanei în cauză actele de sesizare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor

 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa