Gripa: Cursuri suspendate la inca o clasa din Baia Mare

de WTA.ro

Cursurile scolare au fost suspendate la inca o clasa din Baia Mare din cauza cazurilor de gripa. Este vorba despre clasa IC de la Scoala Gimnaziala ,,Lucian Blaga”, unde elevii nu au facut ore joi, 13 februarie si nu vor face nici in data de 14 februarie.

“Referitor la cazurile de gripa confirmate, va comunicam ca Inspectoratul Scolar Judetean Maramures monitorizeaza si raporteaza, zilnic, Ministerului Educatiei si Cercetarii starea de sanatate a elevilor din judetul nostru, tinand legatura cu Directia de Sanatate Publica Maramures.

In acest moment, la nivelul judetului Maramures sunt 20 cazuri de gripa clinica, la urmatoarele unitati de invatamant: Gradinita cu Program Prelungit ,,Otilia Cazimir” Baia Mare, Gradinita cu program Prelungit Nr. 30 Baia Mare, Gradinita cu program Prelungit Nr. 10 Baia Mare, Scoala Gimnaziala ,,George Cosbuc” Baia Mare, Scoala Gimnaziala Nr. 18 Baia Mare, Scoala Gimnaziala ,,Lucian Blaga” Baia Mare, Scoala Gimnaziala ,,Avram Iancu” Baia Mare.

Cele mai citite articole

Dat fiind faptul ca la Scoala Gimnaziala ,,George Cosbuc” Baia Mare au fost confirmate 3 cazuri de gripa in aceeasi clasa, s-a decis suspendarea temporara a cursurilor la clasa I A, in perioada 12.02.2020-14.02.2020.

De asemenea, la Scoala Gimnaziala ,,Lucian Blaga” Baia Mare au fost confirmate 3 cazuri de gripa in aceeasi clasa si s-a decis suspendarea temporara a cursurilor la clasa I C, in perioada 13.02.2020-14.02.2020”, a spus Antoaneta Bolchis, purtatorul de cuvant al ISJ Maramures.

Vlad HERMAN

The post Gripa: Cursuri suspendate la inca o clasa din Baia Mare appeared first on ZiarMM.

Cele mai citite articole