Grup de voluntari la PSD Satu Mare! Cumpărături de alimente şi medicamente pentru vârstnici!

de WTA.ro

Grup de voluntari la PSD Satu Mare! Organizația municipală a creat un grupă de voluntariat care să vină în ajutorul vârstnicilor, cei mai expuşi la infectarea cu coronavirus. 

Mesajul senatorul Gabriel Leş:

Cele mai citite articole

“Să le fim recunoscători vârstnicilor și să avem grijă de ei!
În această perioadă dificilă, în care fiecare dintre noi ar trebui să stăm mai mult în casă, este nevoie de umanitate și solidaritate față de semenii noștri.
Cei mai expuși acestei pandemii sunt vârstnicii, iar noi cei mai tineri avem obligația să-i protejăm de o posibilă infectare cu noul Coronavirus – Covid 19.
Împreună cu colegii mei din Organizația Municipală PSD Satu Mare, Ciprian Crăciun și Adrian Micle, am făcut un grup de voluntariat și ne punem la dispoziția vârstnicilor din municipiul Satu Mare pentru a le face cumpărături – alimente și medicamente sau chiar plata facturilor, pentru ca ei să nu mai fie nevoiți să iasă din casă și să nu se expună.
Dimineața între orele 8-13 vom prelua comenzile vârstnicilor care vor dori să-i ajutăm, iar după amiaza le vom livra cumpărăturile. Facem acest lucru voluntar din dorința de aI proteja și a le arăta recunoștința noastră.
Haideți să le arătăm că nu-i abandonăm! Haideți să fim solidari pentru a trece împreună peste această încercare!”

Cele mai citite articole