Hotelul Turceni al CEO, pregătit să cazeze salariați cu COVID-19 și izolații preventiv din termocentrală

de WTA.ro

Hotelul Turceni al CEO, pregătit să cazeze salariați cu COVID-19 și izolații preventiv din termocentrală

Hotelul, deținut de Complexul Energetic Oltenia la Turceni, în apropierea sucursalei din localitate, este pregătit, de la finalul lunii martie, să cazeze eventualii salariați ai companiei, care ar putea fi infectați cu COVID-19, dar și pe cei care ar putea fi izolați preventiv la locul de muncă. Pentru acest spațiu hotelier, care are 16 camere duble și 16 single, toate dotate cu baie proprie, s-au achiziționat, la final de martie și început de aprilie, produse de igienă și curățenie, dar și articole sanitare. Valoarea acestor produse depășește 50.000 de lei.

Cele mai citite articole

Unitatea hotelieră de lângă SE Turceni, aparținând Complexului Energetic Oltenia, este măsura de siguranță luată de administrația companiei în cazul în care, în rândul angajaților societății, vor apărea infectați cu coronavirus. Hotelul a fost luat în calcul și în eventualitatea în care, la fel ca la DGASPC Gorj de exemplu, se decide ca o parte dintre salariații termocentralei, unitate vitală pentru distribuția energiei electrice, să fie izolați preventiv la locul de muncă.
Mai exact, administrația CEO a luat în calcul ca o parte dintre angajații SE Turceni să fie izolați 14 zile în termocentrală, urmând să fie cazați în hotelul unității, dacă situația de urgență o impune.
Pentru aceste eventualități, Hotelul Turceni a fost pregătit, achiziționându-se în aprilie, prin licitație, articole sanitare aferente unității, în valoare de 36.000 de lei, dar și produse de igienă, pornind de la detartrant, săpun lichid, gel de duș, șampon, totul în valoare de aproape 17.000 de lei.
S-au luat astfel 320 de bucăți de săpun lichid la 500 ml, 320 de geluri de duș și 320 de bucăți de șampon pentru hotel, dar și 214 bucăți de detartrant parfumat.
ANAMARIA STOICA

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa