Hoverboard de 10 inch

de WTA.ro

Ideea unui hoverboard ca placa plutitoare, exista de mult timp. Acum hoverboard-urile sunt disponibile si pentru tine, numai ca nu pot zbura, ci pot  rula. Practic, poti merge pe un hoverboard de 10 inch care pare sa pluteasca, putand  fi relativ simplu de manipulat, insa necesita doar putin efort la inceput. Astfel, poti sta pe suprafata sa si indici directia de mers schimbandu-ti greutatea. 

Atata timp cat greutatea maxima a placii o permite, parintii si copiii se pot plimba cu un hoverboard de 10 inch. In plus fata de greutate, ar trebui sa acorzi atentie si duratei de viata a bateriei si motorizarii, inainte de cumparare. Bateria in special ar trebui sa dureze cat mai mult posibil, astfel incat hoverboard-ul sa nu trebuiasca sa fie incarcat constant. 

Hoverboard de 10 inch – Caracteristici

Dimensiunea anvelopei unui hoverboard cu roti de 10 inch sunt considerate cele mai mari si mai frecvente modele. Exista, de asemenea, variante cu 6,5 sau 8 inch. Cu cat rotile sunt mai mari, cu atat hoverboard-ul poate face fata podelelor neuniforme. In plus, unele modele de hoverboard de 10 inch au anvelope pneumatice, ceea ce poate creste semnificativ confortul la mers. 

Cele mai citite articole

Un hoverboard de 10 inch este dotat cu doua motoare electrice care asigura actionarea. In majoritatea cazurilor, fiecare furnizeaza de exemplu, 400 de wati si fiecare conduce una dintre cele doua roti. Un giroscop incorporat si senzorii asociati, asigura controlul prin schimbarea greutatii. Majoritatea modelelor au o viteza limitata la 15 km /h, ceea ce este de obicei suficient, mai ales pentru un copil. 

Hoverboard de 10 inch – Baterie 

In functie de model, producatorii promit o autonomie de la 10 la 30 de kilometri cu o singura incarcare a bateriei. Exista puncte plus pentru bateriile schimbabile. Aceasta inseamna ca o baterie poate fi lasata la incarcat intotdeauna, in timp ce cealalta face ca hoverboard-ul sa ramana mobil. 

Hoverboard de 10 inch – Greutate 

Un hoverboard de 10 inch are aproximativ doua greutati. Pe de o parte, exista greutatea proprie a placii si, pe de alta parte, exista greutatea maxima a placii si a pasagerului. Daca doresti sa mergi adesea cu hoverboard-ul, ai nevoie de un dispozitiv cat mai usor posibil, si acest lucru reprezinta un avantaj. Daca esti o persoana adulta si vrei sa mergi cu hoverboard-ul de 10 inch, ar trebui, bineinteles, sa alegi un dispozitiv cu greutatea maxima admisa a kilogramelor tale.

Spre exemplu un hoverboard de 10 inch cu un total de 800 de wati de actionare (400 pe roata) si o viteza maxima de 15 km/h are o autonomie de 15-20 km. Dispozitivele cu anvelope de 10 inch sunt potrivite pentru teren oarecum mai dur si sunt potrivite in general pentru persoanele adulte. Functiile unui hoverboard de 10 inch pot fi controlate printr-o aplicatie. Daca dispozitivul este dotat cu functia Easy Learn, hoverboard-ul este potrivit si pentru incepatori. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa