HUAWEI Watch gt 2

de WTA.ro

Cu o autonomie de până la 2 săptămâni, ceasul watch gt2 este alegerea perfectă. Rezistent la praf și stropi de apă, acesta vă insoțește la fiecare pas și vă monitorizează fiecare mișcare.

Designul modern și tehnologia avansată fac din acest ceas watch gt2 însoțitorul ideal în sesiunile de sport, fie ca alegeți sa lucrați in exterior, fie în interior. De la yoga, gimnastică, bicicletă eliptică, până la înot și alergat, ceasul acesta vă monitorizează atent și în timp real fiecare exercițiu.

Este rezistent la lovituri, zgârieturi și ciocniri, arată deosebit și pe langa funcțiile sport, mai vine și cu o serie de alte întrebuințări practice, precum alerte de mesaje, alerte  aplicații de pe telefonul mobil, apeluri, monitorizare stress, monitorizare puls, monitorizare a nivelului de oxigen din sânge, monitorizare a ritmului cardiac și multe altele.

Este un ceas căruia îi putem schimba fața in funcție de preferințe, direct din aplicație. Se poate conecta la căști, astfel că puteți prelua apeluri direct pe ceasul watch gt2 sau puteți schimba melodia pe care o ascultați.

Cele mai citite articole

Monitorizarea somnului și a calității acestuia este foarte precisă, acest ceas detectând cu ușurință când dormiți.

Eleganța, performanța, precizia si atenția la detalii, fac din acest ceas watch gt2 un accesoriu util. Ecranul are o calitate superioară, fiind lizibil chiar și în condiții de lumină solară.

Poate fi cu ușurință încadrat la produse premium, care nu doar că arată bine, ci de asemenea dă dovadă de utilitate, inteligență și revoluție tehnologică.

Ceea ce îl face cu adevărat deosebit este puterea bateriei, care poate ține chiar până la doua săptamâni, cu utilizare moderată. Cu o utilizare intensă, timpul de autonomie este redus doar cu 4 zile, așa ca il puteți folosi aproximativ 10 zile.

Fără nicio urmă de îndoială, watch gt2 este un produs care iese în evidență și care întrece așteptările celor mai pretențioși utilizatori.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa