I-a plăcut în carantină și a fost evacuat cu forța de acolo!

de WTA.ro

I-a plăcut în carantină și a fost evacuat cu forța de acolo!

Un bărbat din Bârlad a fost evacuat cu forța dintr-un centru de carantina din municipiul Bârlad. Acesta a intrat în carantină instituționalizată în urmă cu două săptămâni, dupa ce a revenit în țară din Bulgaria.

I-a plăcut în carantină și a fost evacuat cu forța de acolo!Cetățeanul cu pricina, profesor în Bârlad, a fost plecat la o instruire în Bulgaria, iar la intoarcere s-a urcat într-un autocar care transporta romani din Grecia și Italia. Cand a ajuns pe teritoriul României, a fost băgat în carantina instituționalizată. Mai întâi a ajuns la Vrancea, iar apoi la Bârlad.

Inițial a făcut scandal și a refuzat perioada de carantină, amenințând autoritățile că le va face plângere penală. Se pare însă că perioada de carantină nu a fost chiar atâtde rea, iar profesorul bârlădean a refuzat acum să mai părăsească pensiunea la care era cazat.
Cu toate că este sănătos și nu prezintă niciun simptom al îmbolnăvirii cu coronavirus, bârlădeanul a reclamat că restul persoanelor care s-au aflat în autocar cu el, se simt rău și ca atare nici el nu ar trebui sa fie scos din carantină.

Bărbatul a fost evacuat cu forța din spațiul de carantină după ce timp de două săptămâni a stat într-o pensiune din zona Bârladului, a primit trei mese pe zi, apa și cafea, a avut televizor și internet. Acum va trebui să revină la domiciliul său unde se va întreține singur.

În prezent 3915 persoane se află în izolare la domiciliu, 753 fiind luate în evidență în ultimele 24 de ore. De asemenea, în carantină instituționalizată se află în prezent alte 146 de persoane.

Cristina Rădulescu

Cele mai citite articole

Articolul I-a plăcut în carantină și a fost evacuat cu forța de acolo! apare prima dată în JurnaldeBarlad.ro – Stiri din Barlad – Ziar Online.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa