Iată răspunsul la câteva dintre întrebarile despre păcănele

de WTA.ro

Iată răspunsul la câteva dintre întrebarile despre păcănele

Deși sloturile nu se apropie de primele locuri când vine vorba de cele mai bune jocuri de la cazino, acestea au o popularitate foarte mare în rândul jucătorilor. Unii chiar joacă pentru a și câștiga bani la sloturi, deși ele sunt gândite în așa fel încât jucătorul să piardă destul de des. Rareori o să găsești un aparat care să îți ofere o șansă de câștig peste 97%. Din cauză că sunt destul de populare și poate că și tu ai câteva întrebări legate de aceste aparate, în continuarea acestui articol îți voi prezenta răspunsul la acestea. Winmasters Casino Online este locul în care îți poți testa abilitățile la sloturile online.

Cum stabilesc aparatele rezultatele?

Mulți dintre cei care joacă la aparate nici măcar nu știu cum funcționează acestea. Există mai multe răspunsuri la această întrebare. Prima parte a răspunsului are legătură cu jocurile în sine. Sloturile video moderne sunt făcute de către ingineri programatori care folosesc generatoare de numere la întâmplare pentru a determina rezultatul. Aceste generatoare reușesc să obțină rezultate 100% aleatorii, fiind imposibil pentru un jucător normal să prezică atunci când vine un câștig.

După aceea, programatorii împreună cu cei de la cazino stabilesc cât poate câștiga un jucător. Acest generator de numere va determina ce procentaj din banii pariați într-un joc îi va câștiga jucătorul. Șansa dată de aceste generatoare de numere este diferită la fiecare aparat. De exemplu, un slot care oferă o șansă de câștig de 96% jucătorului, va oferi cazinoului un avantaj de 4%. Faptul că știi cum funcționează sloturile nu te face un jucător mai bun, însă vei putea să îți dai seama cum să pariezi mai eficient.

Care e secretul câștigului?

Nu există nici o rețetă a succesului la sloturi. Totul este pur și simplu la întâmplare. Așadar, jucătorii nu au vreo șansă în plus sau nu există vreo abilitate pe care o pot învăța pentru a-și crește șansele. Singurul lucru pe care îl poți face este să găsești acele sloturi ce îți oferă cea mai mare șansă de câștig și să îți încerci norocul la ele. Nici măcar la aceste aparate nu ți se garantează câștigurile, însă vei avea o șansă în plus față de ceilalți jucători.

Cea mai bună încercare este aceea de a juca la un slot progresiv la care există chiar și posibilitatea de a câștiga 1 milion de dolari.

Dezavantajele aparatelor ieftine

Sloturile cele mai ieftine sunt și cele care aduc cei mai mulți bani la un cazino. Probabil că te întrebi cum se poate acest lucru, întrucât ca să învârți o rundă te costă foarte puțin. Cel mai mare dezavantaj la aceste aparate este că îi păcălește pe jucători să creadă că vor paria numai 0.01 dolari pentru fiecare rotire. În realitate, liniile de plată sunt foarte multe, încât șansele sunt extrem de mici să și câștigi ceva. În plus, avantajul cazinoului este foarte mare la aceste aparate. De obicei, cazinoul va avea un avantaj de 10-12% care este enorm. Un jucător obișnuit va învârti de până la 600 de ori pe oră, ceea ce îl poate costa 600$. Pierderea este de 72$ pe oră, fiind una dintre cele mai mari întâlnite la cazino.

Cele mai citite articole

Schimbă cazinoul șansa ta de câștig?

Foarte multe zvonuri există cum că șansele de câștig ale jucătorilor sunt modificate la sloturi. Unii care cred în teoriile conspiraționiste chiar vor crede că cei de la cazino vor putea modifica aceste șanse când vor ei. Majoritatea aparatelor vin deja cu o anumită șansă de câștig setată din fabrică. Pentru a putea să o modifice, cei de la cazino vor trebui să cheme o persoană specializată în domeniu și să oprească slotul respectiv pentru o oră sau chiar mai mult. Nu merită din punct de vedere al pierderilor financiare și nici nu ar câștiga prea mult dacă ar face acest lucru.

Poți păcăli sloturile?

Nu există nici o metodă de a manipula sloturile prin care să nu ajungi la închisoare. Sloturile moderne sunt special concepute pentru a nu mai putea fi păcălite cu trucurile din trecut. Tot timpul vor exista acei jucători care cred că pot să învingă sistemul, însă acest lucru este considerat o faptă penală în foarte multe locuri. Riscul nu merită niciodată, oricât de mare ar fi câștigul. Probabil că ai auzit de la unii jucători că există un moment exact în care dacă vei apăsa butonul de Spin vei câștiga. Crede-mă, dacă acest lucru era adevărat, mulți jucători erau milionari doar de la aparate.

Sunt sloturile online mai bune decât cele fizice?

Simplu spus, da. Sloturile online care sunt puse la dispoziția jucătorilor sunt net superioare celor din cazinouri. Șansele de câștig din aparatele de la un cazino fizic sunt relativ mici față de cele online. La majoritatea cazinourilor online, sloturile au o șansă de câștig de cel puțin 98%. De ce fac cazinourile online acest lucru? Deoarece nu trebuie să plătească la fel de multe taxe precum cazinourile fizice.

Sunt sloturile măsluite în favoarea cazinoului?

În funcție de cum privești lucrurile, fiecare joc dintr-un cazino este în favoarea cazinoului. Dacă nu ești sigur de cât de mare este avantajul unui joc pentru cazino, ar trebui să stai puțin și să calculezi. Ține minte că cei de la cazino sunt cei care fac regulile de la jocuri. Blackjack-ul este un exemplu perfect în acest sens. Cei de la cazino au schimbat regulile de-a lungul timpului, adăugând mai multe pachete și schimbând plățile către jucător de la 3 la 2 și de la 6 la 5.

Concluzie

În caz că ești un fan înrăit al aparatelor este important să cunoști aceste aspecte discutate mai sus. Mulți jucători se joacă de mult timp la aparate și nici măcar nu cunosc modul în care funcționează acestea. Există foarte multe mituri legate de aparate, de aceea sper că am reușit să te lămuresc cu privire la cele pe care poate că le-ai auzit și tu deja de la alți jucători. Informează-te întotdeauna înainte de a încerca un joc nou!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa